Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ακόμη να γίνει η επανάσταση από τους “πατριώτες”

7 Οκτωβρίου του 2020 ανακοινώθηκε η απόφαση: Ένοχοι! Η Χρυσή Αυγή στην φυλακή ανήγγειλαν με έκτακτα δελτία ειδήσεων τα κανάλια της διαπλοκής, τα φερέφωνα, οι ντελάληδες ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, το οποίο δυστυχώς έχει σύρει πίσω και έναν ολόκληρο λαό στον βούρκο. Άλλος κλέβει για ψωμί και άλλος για παλάτια έγραφε στους εύστοχους στίχους του ο Γεώργιος Σούρης λίγα χρόνια πριν το 1900. Το “μαζί τα φάγαμε”του Πάγκαλου ανταποκρίνεται αλίμονο σε ένα σημαντικό ποσοστό του λαού μας. Εάν δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί διεφθαρμένοι σε αυτόν τον τόπο δεν θα τον κυβερνούσαν μονίμως διεφθαρμένοι…

Ό,τι ξεχωρίζει πρέπει να αποβάλλεται, αυτό είναι το δόγμα της δημοκρατίας από τα αρχαία ακόμη χρόνια. Στην Αρχαία Αθήνα μια φορά τον χρόνο οι πολίτες ψήφιζαν όχι για ποιον θα εκλέξου ηγέτη, αλλά ποιον θα εξορίσουν (εξοστρακισμός). Και θεωρούσαν ότι ήταν απαραίτητος ο νόμος αυτός για την προστασία της δημοκρατίας, γιατί αλλιώς υπήρχε ο κίνδυνος κάποιος επειδή ακριβώς διαφέρει και υπερτερεί στην αρετή να γίνει… τύραννος! 

Από τις 7 Οκτωβρίου του 2020 μέχρι σήμερα έχουν περάσει τέσσερις και πλέον μήνες. Τι έγινε στους μήνες αυτούς; Οι μεγάλοι “επαναστάτες” δεν έκαναν επανάσταση, που δεν την έκαναν, έλεγαν, γιατί τους εμπόδιζε η Χρυσή Αυγή και οι μεγάλοι “πατριώτες” δεν έκαναν το ισχυρό και και υγιές “εθνικό” πολιτικό κίνημα, που δεν μπορούσαν να το κάνουν γιατί υπήρχε η Χρυσή Αυγή, που τους εξέθετε. Η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος, δηλαδή εγώ, που ήταν το πρόβλημα τους είναι στην φυλακή. Τώρα τι τους εμποδίζει; Και κάτι τελευταίο… Όταν ακούω διασπαστές να μιλάνε για ενότητα το γεγονός αυτό μου θυμίζει πόρνες να κάνουν διάλεξη περί ηθικής σε παρθεναγωγείο.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ 2021 

 

πηγή

Comments Off on Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ακόμη να γίνει η επανάσταση από τους “πατριώτες”

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.