Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ”

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα “Εμπρός”

Περίεργες «ειδήσεις» περί την Χρυσή Αυγή βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι άν­θρωποι μέχρι ένα βαθμό δικαιολογούνται για τις ανακρίβειές τους, γιατί πολύ απλά δεν γνωρί­ζουν ότι το Κίνημά μας δεν είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, δεν ανήκει στους πραγματευτάδες του πολί­τικου «παζαριού», δεν συναλλάσσεται με αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα και τους λακέδες τους, που πα­ριστάνουν τους δημοσιογράφους. Αυτό για όσους κα­λοπροαίρετα γράφουν συστηματικά ψέματα, οι οποί­οι βεβαίως και δεν μπαίνουν στον κόπο όταν διαψεύδονται από τα γεγονότα να ομολογούν το ότι έσφαλαν.

Πέραν αυτών υπάρχουν βεβαίως και οι κακοήθεις λασπολόγοι, από τους όποιους άλλοι πληρώνονται για να εκτελέσουν συμβόλαια ηθικού και πολιτικού θανά­του και άλλοι είναι εμπαθείς όντας φανατικοί αντιεθνικιστές, εχθροί της Χρυσής Αυγής, φιλελεύθερης – καπιταλιστικής ή αριστερής – μπολσεβίκικης κοπής. Ο κόσμος τους έχει καταλάβει… Γι’ αυτό και σε πρόσφα­τη πολιτική έρευνα η… αξιοπιστία των ΜΜΕ μετρήθηκε στο 3%!

Γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή διαλύεται και τα γρα­φεία της κλείνουν και η Χρυσή Αυγή ανοίγει και νέα γραφεία. Γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι σε… διάσπαση  και η Χρυσή Αυγή είναι ΕΝΩΜΕΝΗ, όπως ήταν πάντα. Το τελευταίο τους ψέμα με πηγή προελεύσεως τους βόθρους του υπογείου του Μαξίμου είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα λάβει μέρος στις Ευρωεκλο­γές.

Ενδεικτικά θα αναφέρω ένα απόσπασμα άρθρου από το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» του δημοσιογράφου, που κάνει ρεπορτάζ  Νέας Δημοκρατίας, του Σπύρου Γκουτζάνη, ο οποίος αρχίζει το άρθρο του με τον τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ»! τονίζοντας ότι «το ορόσημο των Ευρωεκλογών στοιχειώνει ήδη τους σχεδιασμούς του κυβερνητικού επι­τελείου» και στην συνέχεια αναφέρει τα εξής:

«Αν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τάση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, το κυβερνητικό επιτελείο κάνει τη δική του πολιτική ανάγνωση. Λέει:

• Ο ΣΥΡΙΖΑ τείνει να εξαντλήσει τη δεξαμενή του, καθώς εμφανίζει ήδη συσπείρωση στο 75%, ενώ, αντίθετα, η ΝΔ έχει μεγαλύτερα περιθώρια.

• Η ΝΔ θα κερδίσει έστω και λίγο από τη Χρυσή Αυγή, η οποία θα διαλυθεί και δεν θα κατέβει στις εκλογές. Άλλωστε, τη φυλακισμένη ηγεσία αυτό που την ενδιαφέρει πια είναι να αποφύγει τη φυλακή».

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι «επιτελείς» των υπογείων του Μαξίμου ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να δια­λυθεί και οποιαδήποτε απαγόρευση θα την κάνει πιο δυνατή. Όσο για εμάς που βρισκόμαστε ΠΑΡΑΝΟ­ΜΑ στην φυλακή, ας γνωρίζουν ότι δεν συναλλασσόμεθα με κανέναν από αυτούς που ξεπουλούν την Πα­τρίδα μας. Ας γνωρίζουν ότι «Η ΦΡΟΥΡΑ ΠΙΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ».

 Αυτά και τέλος. Οψόμεθα ες Φιλίππους…

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Υ.Γ.Κ.Ε.: Προς κάθε ενδιαφερόμενο: “Ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται”…

1 Comment

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

One Response to Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ”