Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Νίκος Χαρδαλιάς και Στρατηγός Στεφάνης

http://www.nmichaloliakos.gr

Τέλη Μαΐου του 2021 ο τότε υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς μαζί με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη προέβησαν σε δηλώσεις θριαμβευτικές ότι είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες πυρκαγιές. Τις πυρκαγιές, οι οποίες δυστυχώς ήλθαν, και που βρήκανε το κράτος του Χαρδαλιά και του Πατούλη σκανδαλωδώς ανεπαρκές. Τραγική ειρωνεία στις δηλώσεις τους είχαν αναφερθεί και στις περιοχές Τατοΐου και Ιπποκρατείου πολιτείας, που έγιναν στάχτη.

Θυμήθηκα όλα αυτά με την ανακοίνωση του ανασχηματισμού της κυβερνήσεως, ενός ανασχηματισμού, που όζει ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ! Ο Ν. Χαρδαλιάς ανέλαβε στην νέα κυβέρνηση την θέση του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης. Ποια σχέση μπορεί να έχει αλήθεια ο πρώην δήμαρχος Βύρωνος με τις Ένοπλες Δυνάμεις;

Ο Ν. Χαρδαλιάς πήρε την θέση ως γνωστόν του στρατηγού Στεφανή. Πιστεύω ότι δεν πρέπει Αξιωματικοί να θέτουν τα γαλόνια τους στην υπηρεσία των κομμάτων. Το πέρασμα πάντως του στρατηγού Στεφανή από την πολιτική αφήνει πίσω του ένα φωτεινό ορόσημο, που πρέπει να του αναγνωρισθεί. Και είναι αυτό η αποκατάσταση της κατοικίας του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, η οποία για μισό και πλέον αιώνα ήταν ένα άθλιο ερείπιο, ένας σκουπιδότοπος. Γιατί για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα πρωτοβουλία του στρατηγού Στεφανή ήταν αυτό το έργο ΜΝΗΜΗΣ του πλέον υπέροχου Ήρωα του 20ου Αιώνος, του Παύλου Μελά λησμονημένου σήμερα στα σχολικά βιβλία και στην εθνομηδενιστική “ιστορία” του καιρού.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Νίκος Χαρδαλιάς και Στρατηγός Στεφάνης

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.