Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Περί Λαϊκισμού – Σακελλαροπούλου και “κοινωνικό” συσσίτιο

Η Τυραννία και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο της Δύσεως, έρχεται χωρίς προσχήματα και μέσα στα πλαίσια της επιβολής της και το ΑΝΑΘΕΜΑ σε κάθε μορφή “Λαϊκισμού”… Σε αυτόν τον “Λαϊκισμό”, που εξορκίζουν, εντάσσουν βεβαίως και τον Εθνικισμό και αυτό στην Ελλάδα σημαίνει Χρυσή Αυγή. Την Χρυσή Αυγή, που την πολέμησαν και την πολεμούν όχι μόνο οι φιλελεύθεροι και οι μπολσεβίκοι, αλλά και κάποιοι κατά δήλωσίν τους… “εθνικιστές” και πρώην χρυσαυγίτες. Σε όλους αυτούς, που θυμήθηκαν τα όποια λάθη μου μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 και κάποιοι στα μέσα του… 2020(!) ταιριάζουν οι στίχοι από το ποίημα του ένθερμου μπολσεβίκου Μαγιακόφσκι, που λίγο πριν αυτοκτονήσει, έχοντας διαπιστώσει με πίκρα την προδοσία των ιδανικών του, έγραφε: “Και επειδή δεν είπαμε τίποτε, τώρα πια δεν μπορούμε να πούμε τίποτε” (Ελευθερία έκφρασης). Αυτοί, όμως, είπαν… Και συνεχίζουν να λένε, ελπίζοντας μάταια ότι κτυπώντας μας θα επιβιώσουν πολιτικά.

Μιλάνε, λοιπόν, για “λαϊκισμό” και τον χρεώνουν και στην Χρυσή Αυγή, που είπε ωμά την πικρή αλήθεια, που βιώνει ο λαός μας. Ποιοι είναι αυτοί; Ποιος περισσότερο λαϊκιστής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον “Μωυσή-Μητσοτάκη, όπως τον παρουσιάζουν οι υμνολόγοι του σε διαδίκτυο, κανάλια και φυλλάδες; Μέσα στα πλαίσια αυτού του καθεστώτος, που δήθεν είναι ενάντια στον λαϊκισμό και που κάνει λαϊκισμό μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και η “είδηση” στα δελτία των καναλιών ότι η πρόεδρος της δημοκρατίας Σακελλαροπούλου μοιράζει μερίδες στα συσσίτια των απόρων και μάλιστα τρώει μαζί τους! Ακόμη το συγκλονιστικό νέο ότι Μητσοτάκης και Σακελλαροπούλου θα κάνουν πρώτοι το “θαυματουργό” εμβόλιο! Εάν δεν είναι αυτό ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, τότε τι ειναι; Και βεβαίως κοντά σε αυτήν την είδηση και το ότι από τους πρώτους, που θα εμβολιαστούν σύμφωνα με τις εντολές και την γραμμή ο γραμματέας του ΚΚΕ Κουτσούμπας, που δείχνει για μια ακόμη φορά ότι οι αριστεροί στα χρόνια που ζούμε δεν είναι τίποτε άλλο, παρά οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” της παγκοσμιοποίησης, όπως έγραψε προφητικά ο Αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης το 1996 σε άρθρο του στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”. Το “ηλίθιοι” βεβαίως θέλει συζήτηση, αφού ως γνωστόν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ασύδοτοι και προπαντός κάνουν μπίζνες, χρυσές μπίζνες εντός και εκτός Ελλάδος με offshore εταιρείες.

Αυτοί μας καταδίκασαν! Κάποιοι χυδαίοι λαϊκιστές, που καταγγέλλουν τον λαϊκισμό και δίπλα σε αυτούς οι μοιραίοι μπολσεβίκοι, που μισούν την Χρυσή Αυγή και κάθε τι Εθνικό, μη εξαιρουμένων ασφαλώς των “φασουλήδων” που παριστάνουν τους φανατικούς πατριώτες, και οι οποίοι τους είναι χρήσιμοι όχι μόνο για να εξευτελίζουν την Εθνική Ιδέα, αλλά και γιατί χωρίς αυτούς ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι Αληθινοί Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες!

Πόσο θα κρατήσει το ψέμα τους, η απάτη τους; Ο Θεός ξέρει, αλλά και ΕΜΕΙΣ εάν έχουμε την δύναμη να αντισταθούμε και την θέληση, μη υπολογίζοντας θυσίες και συνέπειες, να τους πολεμήσουμε.

Comments Off on Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Περί Λαϊκισμού – Σακελλαροπούλου και “κοινωνικό” συσσίτιο

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.