Ξεκίνησε την “φάμπρικα” ο Σαμαράς: Νομιμοποίησε τους λαθρομετανάστες της Μανωλάδας

Και ενώ η κοινή γνώμη είναι στραμμένη στα αμνοερίφια, στα τάνκς και στα μπαζούκας, που οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι της συγκυβέρνησης της διαπλοκής, παρουσίαζαν όλες αυτές τις μέρες, για να πλήξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, με την ελπίδα να ανακόψουν την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, έρχεται μέσα στην αναμπουμπούλα η υλοποίηση της δέσμευσης του υπουργού ΠΡΟ – ΠΟ από την Νέα Μανωλάδα.

Μετά βαΐων και κλάδων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/10 η δέσμευση της Κυβέρνησης που είχε ανακοινωθεί δια στόματος Δένδια στη Βάρδα, για τη νομιμοποίηση των τραυματιών του μακελειού της Μανωλάδας, από τους επιστάτες (γνωστοί ΠΑΣΟΚοι της περιοχής) στα φραουλοχώραφα.

Στην περιοχή έφτασε ο Πρέσβης του Μπαγκλαντές Mohamed Golan, προκειμένου να επιδώσει στους 35 συμπατριώτες του τα έγγραφα της νομιμοποίησής τους. Η διαδικασία αυτή έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Κατάστημα Βάρδας, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Βασίλη Τσιρίκου, του αντιδημάρχου Δημήτρη Κωστόπουλου, της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας Δήμητρας Μαγγίνα και του διοικητή του Α.Τ. Βάρδας Παναγιώτη Γεωργούλια.

Όπως καταλάβατε αγαπημένοι συμπατριώτες το κράτος μας λειτουργεί. Τώρα δεν μένει παρά να μπουν φυλακή γύρω στο ένα εκατομμύριο Έλληνες που υποστηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια. “ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ” που θα έλεγε και μια ψυχή…

Χρυσή Αυγή Πύργου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-mia-epituchia-samara-nomimopoihse-tous-lathrometanastes-ths-manwladas#ixzz2hpWcSXr0

Comments Off on Ξεκίνησε την “φάμπρικα” ο Σαμαράς: Νομιμοποίησε τους λαθρομετανάστες της Μανωλάδας

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.