ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ: AKOMA KAI ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

samaras-haris

Ο Χαρδαβέλλας και η ιστοσελίδα του έχουν αποτελέσει το προπύργιο από το οποίο εξαπολύονται κάποιες από τις πιο «πεζοδρομιακού» τύπου επιθέσεις εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών. Καθίσταται σαφές, οπότε, ότι ο εν λόγω ιστότοπος θα ήταν εξόχως φειδωλός σε οτιδήποτε θα αποκάλυπτε την σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, αν μη τι άλλο για να μην ξεφτιλιστούν οριστικά και αμετάκλητα. Όμως η αλήθεια ότι ζούμε σε ξενοκρατία και ότι έξωθεν εντολές απαιτήθηκαν για την έναρξη της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι κάτι που πλέον ομολογούν όλοι. Το είχε πει, άλλωστε, και ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης. Ας δούμε το άρθρο που αναρτήθηκε, σχετικά, στην ιστοσελίδα του Χαρδαβέλλα.

«Ντέιβιντ Χάρις: O Εβραίος που έδωσε εντολή «τελειώστε με την ΧΑ»

Σήμερα το newsbomb.gr φέρνει στο φως τον άνθρωπο που, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπέδειξε στην ελληνική κυβέρνηση την σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και την προφυλάκιση τριών εξ αυτών.

Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας.

Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά- με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις– να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς η αφορμή, καθώς οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής θα είχε δρομολογηθεί με κάποιον τρόπο ούτως ή άλλως.

Από το γραφείο του Ντέιβιντ Χάρις στη Νέα Υόρκη περνούν καθημερινά δίνοντας τα διαπιστευτήριά τους κορυφαίοι Αμερικανοί και ξένοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και μεγαλοπαράγοντες της διεθνούς πολιτικής και οικονομικής σκακιέρας.

 Όταν ο Ντέιβιντ Χάρις συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, λίγες εβδομάδες μετά τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, φέρεται να έδωσε στον Σαμαρά συγχαρητήρια για την “εξαιρετική δουλειά”.

Όμως όπως όλα δείχνουν οι κατευθύνσεις που δίνει ο πανίσχυρος Εβραίος στην ελληνική κυβέρνηση δεν σταματούν εδώ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει δώσει εντολή ώστε η δίκη των Χρυσαυγιτών να γίνει άμεσα, το αργότερο μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι θέλει να έχει στα χέρια του καταδικαστικές αποφάσεις προκειμένου – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- να προβεί και οι Εβραίοι να ζητήσουν δικαστικά την τιμωρία των στελεχών της Χρυσής Αυγής για την άρνηση του Ολοκαυτώματος.»

israel sam (1)

Το εν λόγω δημοσίευμα έρχεται να ρίξει φως στην όλη υπόθεση και να ξεκαθαρίσει πως είχαν αρχίσει να δρομολογούνται οι εξελίξεις όχι μόνο πριν υπάρξουν διώξεις, αλλά και πριν ακόμα συμβεί το οποιοδήποτε γεγονός. Έτσι κάπως «δένει» η υπόθεση της καθυπόταξης της ελληνικής κυβερνήσεως σε ξένα κέντρα αποφάσεων και δη στον σιωνιστικό υπερατλαντικό παράγοντα που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις στις ΗΠΑ. Ζούμε πλέον σε μια ξενοκρατία και ο κάθε παράγοντας του ισραηλινού λόμπι μπορεί να έρχεται και να απαιτεί από την κυβέρνηση να «τελειώνει» ή να «αρχίζει» με οποιοδήποτε κόμμα.

πηγή

Comments Off on ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ: AKOMA KAI ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.