Ξευτίλες , τζαμπατζήδες και γύφτοι πολιτικοί χρέωσαν τον δήμο Κεφαλλονιάς για ένα βράδυ με 11.000 και κάτι ψιλά

 

Ο Δήμος Κεφαλονιάς πλήρωσε το ξενοδοχείο Σαμαρά και υπουργών!

Ήταν στραβό το κλήμα…

Δεν έφτανε ο σεισμός και όλες οι ανάγκες που προέκυψαν, ο δήμος του νησιού τρέχει τώρα να πληρώσει και τις διανυκτερεύσεις του Πρωθυπουργού και των υπουργών που πέρασαν από το νησί… για να στηρίξουν τους κατοίκους. Πανικός έγινε στο δημοτικό συμβούλιο όταν οι σύμβουλοι άκουσαν τον δήμαρχο να ζητά την έγκριση κονδυλίου ύψους 11.239,60 ευρώ για να πληρωθούν τα ξενοδοχεία του Πρωθυπουργού και των υπουργών της κυβέρνησης. Βλέπετε οι ξενοδόχοι δεν πήραν … φράγκο από τα υπουργεία και την κυβέρνηση και έτσι έστειλαν το … λογαριασμό στο Δήμο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήματα για τον Πρωθυπουργό και τη 16μελή συνοδεία του, ένα τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά και τις διανυκτερεύσεις των κυρίων Μιχελάκη και Αρβανιτόπουλου. Μάλιστα όπως δημοσιεύεται το κονδύλι πήγε να περάσει … κρυμμένο μέσα σε έξοδα συνολικού ύψους 30.000 ευρώ για την τουριστική προβολή του νησιού.

skai patras

πηγή

Comments Off on Ξευτίλες , τζαμπατζήδες και γύφτοι πολιτικοί χρέωσαν τον δήμο Κεφαλλονιάς για ένα βράδυ με 11.000 και κάτι ψιλά

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.