Ξεφτίλα – Αιτία παραίτησης: Στέλεχος του Θεοδωράκη πίσω από δημοσκοπήσεις που “φουσκώνουν” το “ποτάμι”

Ξεφτίλα - Αιτία παραίτησης: Στέλεχος του Θεοδωράκη πίσω από δημοσκοπήσεις που “φουσκώνουν” το “ποτάμι”

Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.

Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!

Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη.

makeleio.gr

Υ.Γ. 1: Αν δεν είναι αυτός λόγος παραίτησης του εν λόγω “καθηγητή” από την ακαδημαϊκή θέση που καταχράστηκε, τότε πραγματικά θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση της λέξεως “τσίπα” στα εν Ελλάδι λεξικά. 

Υ.Γ. 2: Στην παραπάνω φωτογραφία ο εν λόγω “καθηγητής” ποζάρει όλο καμάρι σε κομματικό “μνημείο” των σφαγέων του Ελληνισμού, που θέλαν “ανεξάρτητη” Μακεδονία όπως ο ομοϊδεάτης του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jeftila-aitia-paraithshs-stelechos-tou-theodwrakh-pisw-apo-dhmoskophseis-po#ixzz2w3F6jkgj

Comments Off on Ξεφτίλα – Αιτία παραίτησης: Στέλεχος του Θεοδωράκη πίσω από δημοσκοπήσεις που “φουσκώνουν” το “ποτάμι”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.