Ξεφτίλισαν τα πάντα: Έφοδος και έρευνες στην ΕΚΑΜ από το καθεστώς του μνημονίου

Πριν από ελάχιστο χρόνο οι άνδρες της ΕΚΑΜ αντιμετώπισαν με επιτυχία και με τεράστιες προσωπικές θυσίες την συμμορία των αλβανών δολοφόνων με τα καλάσνικοφ. Την ώρα που η πολιτική ηγεσία του ΠΡΟ-ΠΟ έκανε τις διακοπές της και άραζε στους καναπέδες του υπουργείου, κάποιοι Έλληνες βρίσκονταν στα βουνά και έπαιζαν κορώνα-γράμματα τη ζωή τους. Σήμερα το απόγευμα η ίδια άθλια ηγεσία διέταξε τον απόλυτο εξευτελισμό των θεσμών και την ταπείνωση κάποιων εκλεκτών ανδρών.

Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το διαδίκτυο: Έρευνα στην έδρα της ΕΚΑΜ στο Γουδί – Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο Γουδί. Σύμφωνα με πληροφορίες ανοίγουν και ψάχνουν φοριαμούς και παίρνουν καταθέσεις.

Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός, καθώς η γνώμη μας για αυτούς που διοικούν το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ έχει ήδη καταγραφεί και θα ήταν κουρατσικό να επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα. Θα προσθέσουμε όμως ότι οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν αρχίσει πλέον να βράζουν από την άθλια, αντιδεοντολογική και παράνομη συμπεριφορά κάποιων κύκλων, που έχουν πλέον γίνει επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jeftilisan-ta-panta-efodos-kai-ereunes-sthn-ekam-apo-to-kathestws-tou-mnhmo#.UkMb-obIbSI#ixzz2fvUVZyIw

Comments Off on Ξεφτίλισαν τα πάντα: Έφοδος και έρευνες στην ΕΚΑΜ από το καθεστώς του μνημονίου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.