Ξεχείλισε το κοινοβουλευτικό ήθος στο κλεφτοΠασόκ – Βενιζέλος προς Κακλαμάνη: Είσαι π…γερος!

Οι λασπολόγοι της Χρυσής Αυγής, οι βουτηγμένοι στην μίζα και την διαφθορά κλεφτοπασόκοι, στους οποίους μένει ολίγον ακόμα πολιτικός βίος, έδωσαν χθες για μια ακόμη φορά δείγματα γραφής Δημοκρατίας, ευπρέπειας και κοινοβουλευτικού ήθους.

Το δεκανίκι της ψοφοδεξιάς, το παντελώς ανύπαρκτο στην ελληνική κοινωνία Πασόκ, βρέθηκε χθες για ακόμη μια φορά σε νευρική κρίση μετά την διαφοροποίηση του Τζέφρυ και του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη κατά την χθεσινή ψηφοφορία του τελευταίου εθνοκτόνου μνημονιακού πολυνομοσχεδίου.
Ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τα κοινοβουλευτικά ρεπορτάζ δεν άντεξε και σε αυτήν την αποστασία και εξερράγη εναντίον του Απόστολου Κακλαμάνη. Ενώ οι λοιποί Πασόκοι πήγαιναν τον πρώην πρόεδρο της Βουλής “καροτσάκι” και του έλεγαν “Ως εδώ ήταν” ο Βενιζέλος του είπε κατάμουτρα μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας: “Είσαι το ίδιο πο…όγερος όπως ο συνονόματός σου”.
Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Πέρα από χυδαίος και αισχρός υβριστής τι άλλο εννοεί ο Βενιζέλος;
Αυτό είναι το κοινοβουλευτικό ήθος των “δημοκρατών” του Πασόκ που σύντομα θα βλέπουν την Βουλή με το κυάλι!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jecheilise-to-koinobouleutiko-hthos-sto-kleftopasok-benizelos-pros-kaklaman#ixzz2xYnDuwwN

Comments Off on Ξεχείλισε το κοινοβουλευτικό ήθος στο κλεφτοΠασόκ – Βενιζέλος προς Κακλαμάνη: Είσαι π…γερος!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.