Οι Ήρωες δεν πεθαίνουν – Συνεχίζεται η δράση της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα παραμείνει στο πλευρό των Ελλήνων παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και τις τρομοκρατικές ενέργειες! Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα πλημμύρισαν τους δρόμους με φέιγ βολάν, στέλνοντας το μήνυμα πως οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν.

Ο βρώμικος πόλεμος κράτους και παρακράτους κατά των Ελλήνων Εθνικιστών όχι μόνο δεν ελαττώνει την Πίστη μας, αλλά αντιθέτως την ατσαλώνει!

Χαρακτηριστικά ήταν τα συνθήματα στα χιλιάδες φέιγ βολάν για τα δύο αδέρφια μας που έπεσαν από σφαίρες αριστερών τρομοκρατών, αλλά και για το παράνομο καθεστώς που φέρει απόλυτη ευθύνη για την διπλή δολοφονική ενέργεια: “Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές”, “Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης, έπεσαν για μια ελεύθερη Ελλάδα “, “Η τρομοκρατία της αριστεράς και του Σαμαρά δεν θα περάσει – Η Ελλάδα θα νικήσει”!

Αυτό είναι και το μήνυμα προς όλους τους Έλληνες: Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει – Η Ελλάδα θα νικήσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-hrwes-den-pethainoun-sunechizetai-h-drash-ths-chrushs-aughs-se-olh-thn-e#ixzz2kBGdrRam

Comments Off on Οι Ήρωες δεν πεθαίνουν – Συνεχίζεται η δράση της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.