Οι αποκαλύψεις στην Βουλή, η εφημερίδα “δημοκρατία”, ο Σάμπι Μιωνή και το σκοτεινό παρακράτος

sharethis sharing button Share

Οι αποκαλύψεις στην Βουλή, η εφημερίδα “δημοκρατία”, ο Σάμπι Μιωνή και το σκοτεινό παρακράτος

Δώδεκα ολόκληρες σελίδες στην εφημερίδα “δημοκρατία” της Τρίτης 23 Ιουνίου 2020, για τα όσα αποκαλύφθηκαν στην Βουλή με ντοκουμέντα ηχητικά για τον ρόλο του Σάμπι Μυωνή τόσο στις ημέρες της κυβερνήσεως Σαμαρά, όσο και στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να τον κάνουν πρόξενο του Ισραήλ, ώστε να έχει διπλωματική ασυλία και ελεύθερος να κάνει τις δουλειές του…

Ο εμπλεκόμενος με την λίστα Λαγκάρντ, Σάμπι Μυωνή, είχει στενές σχέσεις με το κύκλωμα Σαμαρά (Παπασταύρου κλπ.), το κύκλωμα, που έστησε την πολιτική σκευωρία και οδήγησε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην φυλακή. Συνέχισε όμως χωρίς κανένα πρόβλημα τις επαφές του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και μιλούσε με τον έμπιστο συνεργάτη και υπουργό του Τσιπρα, Παππά. 

Θυμίζουμε ότι ο Σάμπι Μυωνή είχε αρνηθεί να καταθέσει λόγω της παρουσίας στη Βουλή της… ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Αξίζει επίσης να θυμηθούμε τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Όπως ΔΗΜΟΣΙΑ υποστήριξε ο κ. Ρουπακιώτης, όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν’ όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;»

Σύμφωνα με τον Αντώνη Ρουπακιώτη, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο «πάγωσε» η ΝΔ, από την 1η Ιανουαρίου 2014 η Ελλάδα θα πληρώνει πρόστιμο επειδή δεν κατατέθηκε. Όπως είπε, το νομοσχέδιό του δεν «περπάτησε» γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή. «Πίστευε πώς έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω», είπε.

Comments Off on Οι αποκαλύψεις στην Βουλή, η εφημερίδα “δημοκρατία”, ο Σάμπι Μιωνή και το σκοτεινό παρακράτος

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.