Οι δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή και οι διώξεις – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή και οι διώξεις - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τι κάνει το τρίτο κόμμα για να γίνει δεύτερο ή ακόμη και πρώτο; Κάτι πολύ απλό και πολύ “δημοκρατικό”…

Διώκει, απειλεί ότι θα θέσει εκτός νόμου, φυλακίζει την ηγεσία του και ακόμη και όλους τους βουλευτές του δευτέρου κόμματος! Αυτό είναι “δημοκρατία” σύμφωνα με την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.

Και καλά εμείς, είμαστε “φασίστες” όπως λένε οι πολιτικάντηδες της παρακμής και τα φερέφωνά τους, τα εξωνημένα κανάλια και οι φυλλάδες των “νταβατζήδων”… Αυτοί που είναι “δημοκράτες”, πώς αποδεικνύουν την… δημοκρατικότητά τους; Φυλακίζοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους;

Δύο δημοσκοπήσεις μία του zougla.gr, που παρουσιάστηκε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στον σταθμό EXTRA 3 και μία του MAKELEIO.GR, που παρουσιάστηκε από τον Στέφανο Χίο στον σταθμό ΖΟΟΜ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ αυτό που ήδη έχει παρουσιασθεί στον διεθνή τύπο, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή έχει περάσει καθαρά την Ν.Δ.

Την Ν.Δ., η οποία για να αντιμετωπίσει την πολιτική συντριβή μεθοδεύει και άλλες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ κατά της Χρυσής Αυγής. Εμπνευστές αυτής της ΕΚΤΡΟΠΗΣ μια θλιβερή παρέα αποτυχημένων, η παρέα της Πολιτικής Άνοιξης, η οποία παρασύρει στον πάτο την Ν.Δ.

Ό,τι δεν κατόρθωσε σαν πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ., όλα δείχνουν ότι θα το επιτύχει σαν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ό,τι και να κάνουν, όμως, όσες διώξεις και εάν διατάξουν ο Μάιος ΕΡΧΕΤΑΙ και μαζί με αυτόν η πτώση του καθεστώτος Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 27/2/2014

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-dhmoskophseis-h-chrush-augh-kai-oi-diwjeis-to-mhnuma-tou-n.-g.-michaloli#ixzz2uYUbOmEK

Comments Off on Οι δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή και οι διώξεις – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.