ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

λαικηΝομίζετε ότι είναι τυχαίο που τελευταία οι γνωστοί ξεφτίλες των ΜΜΑποβλάκωσης προβάλλουν την «μάχη του μαϊντανού και του μαρουλιού» κατηγορώντας τους λαχαναγορήτες ότι ευθύνονται για την διαφορά τιμής από τον παραγωγό στο ράφι και γενικά για το κατάντημα της χώρας;(!!!)
Σίγουρα η τιμή από τον παραγωγό στο ράφι σχεδόν διπλασιάζεται αλλά στην τελική τα τελευταία τρία χρόνια οι τιμές των λαϊκών προϊόντων έχουν παραμείνει παραδόξως στάσιμες παρόλη την άνοδο του ρεύματος του πετρελαίου και τις αυξήσεις των φόρων.
Αυτό σημαίνει ότι με δική τους απώλεια κέρδους οι ΗΡΩΕΣ που δουλεύουν στις λαϊκές, προσπαθούν και κρατήσουν χαμηλά τις τιμές, περιορίζοντας το δικό τους κέρδος.
Τι κρύβεται όμως πίσω απ, την «μάχη του μαϊντανού και του μαρουλιού» που οι ξεφτίλες κυβερνητικοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ κατηγορούν για το κατάντημα της Ελλάδας;!!!………………….
Ένα από τα τρία σημεία που συμφώνησε πριν τρία χρόνια ο Γ. Α. Παπανδρέου όταν επισκέφτηκε το Ισραήλ ήταν και η ΕΠΙΒΟΛΗ των γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων τα οποία θα παράγονται με συγκεκριμένους κανόνες στην Ελλάδα.
Πέρα από αυτό όμως μην ξεχνάμε και τις πολυεθνικές εταιρείες που ελέγχουν τα τρόφιμα στην Ελλάδα οι οποίες τα εισάγουν από τρίτες χώρες που τα παράγουν σε πολύ χαμηλό κόστος και αμφίβολης ποιότητας.
Τα δύο παραπάνω δεδομένα θέλουν την πλήρη αποαγροτοποίηση της Ελλάδας και την μετατροπή της Ελληνικής αγροτικής καλλιέργειας σε πλήρη έλεγχο μεταλλαγμένων.
Επίσης απαγόρευσαν την κληρονομιά της άδειας πώλησης στις λαϊκές με αποτέλεσμα να μην ύπαρξη επόμενη γένια αναλόγων πωλητών!!!
Έτσι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΞΕΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ στοχεύουν την διάλυση των λαϊκών αγορών και σε συνάρτηση με τα λουκέτα που βάζουν μια – μία οι μικρές επιχειρήσεις σε μερικούς μήνες θα μεταφερθεί το αντικείμενο στις μεγάλες αλυσίδες των πολυεθνικών και θα τρώμε προϊόντα ΑΙΓΥΠΤΟΥ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ – ΑΦΡΙΚΗΣ πληρώνοντας τα χρυσά, ενώ παράλληλα θα έχουν οδηγήσει στον οικονομικό θάνατο και την ανέχεια τις χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες των εργαζομένων στις λαϊκές αγορές, τις οποίες θα πετάξουν κυριολεκτικά στον δρόμο.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας από τους λόγους που επιδοτούσαν το ξήλωμα της ελιάς και άλλων τέτοιων δένδρων, είναι ότι αυτά τα δένδρα που ευδοκιμούν άφθονα στην Ελλάδα λόγο κλίματος , είναι αιωνόβια και είναι αδύνατη η μετάλλαξη τους η οποία επιτυγχάνεται μόνο με την αποξήλωση τους δηλαδή με την καταστροφή τους.
Το λέμε και θα το λέμε συνέχεια.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Comments Off on ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.