Οι ειδικοί φρουροί καταγγέλλουν δολοφονική επίθεση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Ομερτά από τα ΜΜΕ

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής, με το οποίο ξεφτιλίζει τόσο την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και τις μεθοδεύσεις της, όσο και τα πληρωμένα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας που βρίζουν και συκοφαντούν επί 24ώρου βάσεως τη Χρυσή Αυγή. Το δελτίο Τύπου των ειδικών φρουρών, κατονομάζει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε συνάδελφό τους, ως ανήκοντες στο χώρο των συμμοριών της Αριστεράς και συγκεκριμένα στην Ανταρσύα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός την 20/09/2013 στην περιοχή της Δάφνης από ομάδα ατόμων που συμμετείχαν σε αντιφασιστική διαμαρτυρία το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ανακοινώνει ότι: Το ίδιο βράδυ αλλά και την επόμενη μέρα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκαν συμπαραστεκόμενοι  τον τραυματία συνάδελφο, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος αλλά εκτός κινδύνου, με βαριά τραύματα στο κεφάλι. Εκ του γεγονότος καταδικάζουμε απερίφραστα τις πράξεις βίας που στόχο είχαν την κατακρεούργηση και φυσική εξόντωση ενός ανθρώπου του οποίου η αμφίεση ή η επαγγελματική του ιδιότητα δημιούργησε υποψίες και συνειρμούς. Οι πράξεις τους, ανάλογες  φασιστικών πράξεων και επιθέσεων (σημείωση: εδώ οι ειδικοί φρουροί προχωρούν ατυχώς σε συγκρίσεις, προκειμένου βεβαίως να μην χαρακτηριστούν «φασίστες» από τους αριστεριστές τραμπούκους, τα κόμματα του «συνταγματικού» τόξου και τους ρουφιάνους της αριστεράς δημοσιογράφους), με την κάλυψη μάλιστα και εξ  αφορμής «αντιφασιστικής συγκέντρωσης».

Με καδρόνια και ξύλα που είχαν την ταυτότητα της πολιτικής οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά κυρίως με κτηνώδη ένστικτα προσπάθησαν να «στραγγαλίσουν» έναν άνθρωπο και μαζί του να  «στραγγαλίσουν» Πολιτισμό και Δημοκρατία, σε ένα ευνομούμενο κράτος που θέλουμε πρωταγωνιστές Δικαιοσύνη και Αστυνομία αντί του παρακράτους. Μετά ταύτα εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το μόνιμο υποκείμενο και θύμα, την Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της,  ζητώντας,  να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι μεταξύ μας ώστε να καταδειχθεί η δύναμη μας και να μας επιστρέψουν την αξιοπρέπεια που μας αφήρεσαν βίαια».

Υπάρχει λοιπόν, σαφής και ξεκάθαρη καταγγελία για δολοφονική επίθεση ατόμων που πρόσκεινται σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ο οποίος μάλιστα, είχε ανάμιξη και στα γεγονότα της Μαρφίν, όπου δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο 3 εργαζόμενοι (μία εξ αυτών έγκυος…). Σε ένα ευνομούμενο κράτος, θα είχαν κινηθεί ήδη οι προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες. Όμως, δυστυχώς, ζούμε σε ένα τυραννικό Καθεστώς τρομοκρατίας, όπου χωρούν όλοι εκτός από τους Έλληνες Εθνικιστές. Σε ένα Καθεστώς που ενθαρρύνει μαρξιστές και λαθροεισβολείς να δολοφονούν Έλληνες πολίτες. Ο Ελληνικός Λαός παρά ταύτα, θα δώσει την απάντησή του: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-eidikoi-frouroi-kataggelloun-dolofonikh-epithesh-apo-thn-antarsua-omerta#.UkE2qYbIbSI#ixzz2fn5CiUTK

Comments Off on Οι ειδικοί φρουροί καταγγέλλουν δολοφονική επίθεση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Ομερτά από τα ΜΜΕ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.