Οι ΕΛΑΜίτες δεν ξεχνούν τους σύγχρονους Ήρωες του Εθνικισμού Γιώργο και Μάνο – Φωτορεπορτάζ

Δεκάδες συναγωνιστές έδωσαν το παρών τους στην τελετή τιμής και μνήμης του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη που έγινε στην Λεμεσό. Αφού άναψαν οι δάδες, οι Εθνικιστές κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητηρίου), ενώ το σύνθημα «Γιώργο και Μάνο ακούστε το καλά, τα αδέλφια σας κρατάνε το λάβαρο ψηλά» δονούσε την ατμόσφαιρα.

Φτάνοντας στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, οι συναγωνιστές Στράτος Καρανικολάου, Μιχαλάκης Μιχαήλ και Στέλιος Νεάρχου έκαναν σύντομες ομιλίες, προκαλώντας ρίγος συγκίνησης στους παρευρισκόμενους υπενθυμίζοντας σε όλους την μαύρη νύχτα της 1ης Νοεμβρίου, όταν το αριστερό παρακράτος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Γιώργο και τον Μάνο κάτω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Με το πέρας των ομιλιών η ιαχή «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ταρακούνησε την πόλη. Ακολούθησε δυναμική πορεία στα στενά της Λεμεσού, με τον κόσμο να κοιτά άναυδος την Εθνικιστική φάλαγγα που με τον παλμό και τα συνθήματα προκάλεσε σεισμό με το πέρασμα της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-elamites-den-jechnoun-tous-sugchronous-hrwes-tou-ethnikismou-giwrgo-kai#ixzz3I0RRuNET

Comments Off on Οι ΕΛΑΜίτες δεν ξεχνούν τους σύγχρονους Ήρωες του Εθνικισμού Γιώργο και Μάνο – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.