Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται! Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής – Αύριο στις 14:00

arxigos-grafeia__articleΚαλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας απέναντι στην άδικη και παράνομη πολιτική δίωξη κατά του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Διώκεται το φρόνημα και οι Ιδέες των Ελλήνων Εθνικιστών με ένα τραγελαφικό κατηγορητήριο, το οποίο είναι βασισμένο σε δυο ανώνυμες καταγγελίες ψευδομαρτύρων που δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο αοριστολογίες.

Ακόμη, απονέμεται τυχαία στους συλληφθέντες συναγωνιστές – βουλευτές η διεύθυνση μιας “εγκληματικής οργάνωσης” δίχως να στοιχειοθετείται τίποτα και να συνδέεται κανένα πρόσωπο με κανένα συμβάν, ενώ τέλος ακόμα και η περιβόητη άρση τηλεφωνικού απορρήτου δεν έδειξε τίποτα. Απέναντι σε αυτήν την χαλκευμένη και πρωτοφανή πολιτική δίωξη καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας αύριο στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στις 14:00.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-idees-den-fulakizontai-sugkentrwsh-sumparastashs-ston-archhgo-ths-chrush#.Uksd5BbA-8Q#ixzz2gV0xqXim

 

 

Comments Off on Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται! Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής – Αύριο στις 14:00

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.