ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΗΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Στα… εναλλακτικά νησιά κάνουν τα… μακροβούτια τους οι συριζαίοι τώρα τον Αύγουστο (που’ ναι παχιές οι μύγες…), αλλά ούτε κι εκεί μπορούν να… ησυχάσουν. Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, λοιπόν, ακούνε για την Χρυσή Αυγή, όπως ομολογούν οι ίδιοι! Από τον απλό κοσμάκη που μένει μόνιμα στα μικρά νησιά χειμώνα-καλοκαίρι και ζει στο πετσί του την εγκατάλειψη από το κατοχικό ψευδοκράτος των Αθηνών!

Και βέβαια, συριζαίοι είν’ αυτοί, ορφανά του Τσαουσέσκου, του Χότζα και άλλων ερυθρών εκδοροσφαγέων, δεν μπορούν να τ’ αφήσουν έτσι. Δε μπορούν να το δεχτούν, ότι η Χρυσή Αυγή είναι παντού! Ότι η Χρυσή Αυγή σαρώνει! Ότι είναι το καταφύγιο των απελπισμένων και των εγκαταλειμμένων Ελλήνων!

Τι κάνουν, λοιπόν; Με το σταλινικό τους θράσος, τολμούν και απειλούν ευθέως τους κατοίκους των νησιών.  Ότι θα βγουν… εκτεθειμένοι και… χαμένοι, αν δεν αλλάξουν μυαλά, διότι θα πάψουν να την επισκέπτονται! Θα κάνουν… εμπάργκο στην Τήλο! Ιδού, λοιπόν, οι πρωτοφανείς στα χρονικά απειλές των συμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους κατοίκους ενός ολόκληρου νησιού, της ακριτικής Τήλου:

«Τήλος: Χρυσαυγίτες καλοδεχούμενοι;

Ρεπορτάζ του Left.gr

Η Τήλος είναι αγαπημένος τόπος προορισμού. Αυτό το καλοκαίρι όμως, με λύπη και ανησυχία, ένας επισκέπτης διαπιστώνει την ιδεολογική κατρακύλα πολλών κατοίκων του νησιού. Είναι δηλαδή χαρακτηριστική η άνεση με την οποία αρκετοί Τηλιακοί, επικαλούνται το φασιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, αποστρέφοντας το πρόσωπό τους από τη ‘’δημοκρατική’’ παράδοση του τόπου. Στη λογική τού “κανείς δεν νοιάζεται για εμάς” εντελώς αυθαίρετα -αλλά και ανιστόρητα- πιστεύουν ότι η ΧΑ είναι η πολιτική δύναμη που θα τους περιθάλψει με στοργή… Η εναπόθεση των προσδοκιών στους φασίστες είναι το έσχατο σημείο της ιδεολογικής εξαθλίωσης του ανθρώπινου νου. Θυμίζουμε λοιπόν στους Τηλιακούς ότι την Τήλο δεν την τίμησαν ούτε την αγάπησαν οι φασίστες, αλλά άνθρωποι προοδευτικοί και πολιτισμένοι. Θυμίζουμε ότι για την Τήλο δεν μίλησαν και έγραψαν οι φασίστες αλλά άνθρωποι με δημοκρατικές ιδέες και αντιφασιστική δράση. Κι επειδή η μόνη πληροφόρηση που έχουν αυτοί που την επικαλούνται είναι οι υπόνομοι των τηλεοπτικών δελτίων, τους ενημερώνουμε ότι οι νεοναζί, που φαντάζονται ως πολιτικούς του συμμάχους, θα είναι και ο εφιάλτης τους… 

Αν λοιπόν κυριαρχήσει η αφασία αυτών που προσβλέπουν στους νοσταλγούς του Χίτλερ, μην περιμένουν το επόμενο καλοκαίρι να φέρει το καράβι στο νησί όσους και όσες αγάπησαν και στήριξαν την Τήλο. Όχι τουλάχιστον μέχρι το νησί να καθαρίσει από το μαύρο και να γίνει ξανά φωτεινός και δημοκρατικό τόπος προορισμού. Κι αν τώρα σηκώνουν απαξιωτικά ή αδιάφορα τους ώμους, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι οι επισκέπτες/τουρίστες που θα βγουν χαμένοι, αλλά η τοπική κοινωνία της Τήλου. Διότι από τον αντιφασιστικό αγώνα αυτή θα βγει και δημόσια εκτεθειμένη και πολιτικά ηττημένη».

Αυτοί είναι οι κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ! Όπου δεν περνάει ο λόγος τους, απειλούν με τα λεφτά τους. Να τα κάνουνε μασούρι και… σε καλή μεριά!

(ΥΓ) 1: Υπάρχει λύση! Να πηγαίνουν οι συριζαίοι στην… Κούβα ή στη Βόρεια Κορέα για διακοπές. Εκεί είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να ακούσουν ποτέ για την Χρυσή Αυγή!

(ΥΓ) 2: Καλό είναι να μάθουνε και τα… κατατόπια της Κούβας και της Βόρειας Κορέας. Γιατί σε λίγο εκεί θα κάνουν… μόνιμες διακοπές. Όσοι προλάβουν να φύγουν βεβαίως…

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΗΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.