Οι κρατικοδίαιτοι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής

Οι κρατικοδίαιτοι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής

Εκατομμύρια από τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού για τον προεκλογικό αγώνα της ΠΑΣΟΚ – ΝΔ Α.Ε.

Εξόχως αποκαλυπτική για πολλά πράγματα ήταν η έκθεση που υπέβαλε στην Βουλή το ΥΠΕΞ, σχετικά με την χρηματοδότηση των ΜΚΟ από το υπουργείο. Είναι σαφές ότι ο οποιοσδήποτε «εργαζόμενος» δεν επιθυμεί την κατάρρευση της επιχείρησης που τον πληρώνει. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ΜΚΟ που αφειδώς «μάσαγαν» τα λεφτά του Ελληνικού Λαού, με τις ευλογίες της κλεπτοκρατίας.

Ας δούμε εν τάχει την δράση δύο ΜΚΟ που έχουν κοστίσει στον Ελληνικό Λαό τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίσουμε την τυχόν χρηματοδότηση από άλλα υπουργεία.

Ο λόγος για τους «Γιατρούς του Κόσμου» (μάρτυρες κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής) στους οποίους πρόεδρος ήταν μέχρι πρότινος ο Νικήτας Κανάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο εν λόγω υπήρξε μέλος ειδικής επιτροπής του Υπουργείου Εξωτερικών που χρηματοδοτούσε την ΜΚΟ του, η οποία εισέπραξε συνολικά 3,473,051€ από το 2000 – 2010. Βλέποντας το πόσο επικερδής είναι η επιχείρηση του έμμισθου «αντιρατσισμού» έχει ιδρύσει και άλλη ΜΚΟ, η οποία δεν δημοσιοποιεί τους χρηματοδότες της.

Οι «Γιατροί του Κόσμου» πέραν της χρηματοδότησης με εκατομμύρια από το ΥΠΕΞ, λαμβάνουν και την «ευγενική χορηγία» του περιβόητου George Soros, για να υλοποιήσουν την «μάχη κατά του ρατσισμού» από κοινού με το «Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες», το οποίο επίσης χρηματοδοτείται από το ΥΠΕΞ, έχοντας εισπράξει 529,847€. Τα λεφτά του Ελληνικού Λαού, εν τέλει, πήγανε σε δράσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, για διάδοση ψεμμάτων και πολιτικό αγώνα υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

Καθίσταται σαφές, λοιπόν, ότι όλος ο αντιχρυσαυγίτικος αγώνας που διεξάγουν οι κρατικοδίαιτοι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε περί νομιμότητας, ούτε καν περί ιδεολογίας. Είναι καθαρά ένας αγώνας ώστε να μπορεί και στο μέλλον ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να χρηματοδοτεί τον εαυτό του με μερικά εκατομμύρια ευρώ από τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού.

Είναι καθαρά ένας αγώνας για να συντηρηθεί η κλεπτοκρατία, η μίζα, η ρεμούλα, η μάσα και η χάψα που οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή κατάντια και τους Έλληνες στην σημερινή απελπισία. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-kratikodiatioi-kathgoroi-ths-chrushs-aughs#ixzz2vbN4zFZZ

Comments Off on Οι κρατικοδίαιτοι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.