Οι μπαχαλάκηδες κατέστρεψαν 374 λεωφορεία μέσα σε 3 χρόνια! Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν τα αποτελέσματα των ερωτήσεων της Χρυσής Αυγής

Οι μπαχαλάκηδες κατέστρεψαν 374 λεωφορεία μέσα σε 3 χρόνια! Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν τα αποτελέσματα των ερωτήσεων της Χρυσής Αυγής

Γράψαμε χθες για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από τα επικίνδυνα λεωφορεία του ΟΑΣΑ που κυκλοφορούν ως κινούμενες βόμβες στους δρόμους της Αθήνας.

Η αποκάλυψη έγινε ύστερα από ερώτηση του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού και είναι χαρακτηριστικό ότι οι απαντήσεις του αρμόδιου υπουργείου ήταν ψεύτικες, καθώς πρόσφατα κινδύνεψαν πάλι ζωές πολιτών, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε λεωφορείο της γραμμής στη Νίκαια.

Αλλά ακόμα κι όταν τα αρμόδια υπουργεία μας… κάνουν την χάρη να απαντήσουν στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής και δημοσιοποιούν πραγματικά στοιχεία, τότε έρχεται το “ψαλίδι” των λογοκριτών, αφού τα συστημικά ΜΜΕ αποκρύπτουν τα αποτελέσματα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα δημοσιοποιήθηκε η είδηση σε μεγάλες ειδησεογραφικές σελίδες, όπως το “protothema” πως από τα στοιχεία που κατέθεσε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών στην Βουλή οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων από τον Ιανουάριο 2015 έως τον Μάρτιο του 2018 έχουν βανδαλίσει και καταστρέψει 374 λεωφορεία και τρόλεϊ με συνολικό κόστος 1.136.517 ευρώ για τις τσέπες των Ελλήνων.

Αυτό το σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα από ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού αποσιωπήθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ, λες και το υπουργείο φιλοτιμήθηκε από μόνο του και δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα του “κοινωνικού έργου” των μπαχαλάκηδων.

Η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις και τους αποκλεισμούς συνεχίζει τον Αγώνα εντός και εκτός Βουλής για ασφάλεια και την ευημερία των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-mpachalakhdes-katestrepsan-374-lewforeia-mesa-se-3-chronia-ta-mme-apokru#ixzz5FIKuzCwz

Comments Off on Οι μπαχαλάκηδες κατέστρεψαν 374 λεωφορεία μέσα σε 3 χρόνια! Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν τα αποτελέσματα των ερωτήσεων της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.