Οι πολιτικές δολοφονίες του “συνταγματικού τόξου”

Στο πρόσφατο πολιτικό παρελθόν της χώρας στελέχη κομμάτων του “συνταγματικού τόξου” διέπραξαν ειδεχθείς δολοφονίες πολιτικών τους αντιπάλων. Σε καμία από τις περιπτώσεις που θα αναφέρουμε δεν κινήθηκε καμία νομική διαδικασία εις βάρος των εν λόγω κομμάτων. Αντίθετα, με αφορμή ένα συμβάν που η Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε όλα τα γραφεία μας στην Αττική. Υπενθυμίζουμε λοιπόν τις πολιτικές δολοφονίες του συνταγματικού τόξου:

  • Δολοφονία Τεμπονέρα στην Πάτρα από στελέχη της ΝΔ
  • Δολοφονία οπαδού του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο Κρήτης από αστυνομικό συνοδό του βουλευτή της ΝΔ Κεφαλογιάννη
  • Δολοφονία πολίτη αριστερών πεποιθήσεων από οπαδό της ΕΠΕΝ στην Λακωνία (ως γνωστόν, αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ διετέλεσε ο κ. Βορίδης της ΝΔ, που σήμερα απαιτεί να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου)
  • Δολοφονία κοινοτάρχη της ΝΔ από οπαδό του ΠΑΣΟΚ στην Χαλκιδική

Για καμία από αυτές τις δολοφονίες, οι οποίες αποδεδειγμένα διεπράχθησαν από στελέχη των κομμάτων του “συνταγματικού τόξου”, ουδεμία έρευνα έγινε σε γραφεία πολιτικού κόμματος και ουδεμία δίωξη ασκήθηκε.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-politikes-dolofonies-tou-suntagmatikou-tojou#.UjnKrMbIbSI#ixzz2fGARgZuK

Comments Off on Οι πολιτικές δολοφονίες του “συνταγματικού τόξου”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.