Οι πυριτιδαποθήκες των λαθρομεταναστών στην πόρτα μας…

Με αφορμή την εξέγερση των λαθρομεταναστών στο κέντρο φιλοξενίας Κομοτηνής αλλά και την πίεση της Γερμανίας για επαναχορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας σε 50.000 Τουρκόφωνους. Γιατί εποφθαλμιούν τα ξένα συμφέροντα την Θράκη μας-

image13853

Είχαμε τονίσει και παλαιότερα (άρθρο μου «Βαρύγδουπα λόγια χωρίς αντίκρισμα» στην Ελεύθερη Θράκη, φύλλο 24-8-2012 και στη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής από 5/9/2012 αποθηκευμένη) πως η Δημιουργία Κέντρων συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στην χώρα όχι μόνο δεν θα λύσει το οξύτατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης αντίθετα θα το περιπλέξει δημιουργώντας εστίες κινδύνου στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Οι καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις της πολιτείας μέσω των αρμοδίων φορέων της και ιδιαίτερα του υπουργείου ΠΡΟΠΟ τινάχτηκαν πρόσφατα στον αέρα από τις συμπλοκές λαθρομεταναστών με τα ΜΑΤ μετά από λυσσαλέα εξέγερσή τους στο κέντρο φιλοξενίας τους στη Κομοτηνή.
Οι λαθρομετανάστες έδειξαν για ακόμη μια φορά ποια είναι τα συναισθήματά τους για τη χώρα που τους φιλοξενεί, που δεν είναι άλλα από μίσος και εκδίκηση και φιλονικία.
Οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες στους χώρους εκπαίδευσης των σχολών Αστυνομίας Κομοτηνής εξεγέρθηκαν γιατί τάχα δεν προμηθεύτηκαν πετρέλαιο και με αφορμή την  τέλεση αγιασμού στη σχολή.” Προφάσεις εν αμαρτίαις…” .
Οι λαθρομετανάστες έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, ξεκόλλησαν σίδερα και με αυτά επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις από τους οποίους κάποιοι σοβαρά.. και ήταν μόνον καμμία πεντακοσαριά…
Γιατί το υπουργείο ΠΡΟΠΟ δια του υπουργού του σχεδίαζε να τους κάνει 2000…

Δυστυχώς οι πολιτικάντηδες  αυτής της χώρας δεν έχουν αντιληφθεί -ή δεν θέλουν να καταλάβουν- ότι τα κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών είναι εν δυνάμει βραδυφλεγείς βόμβες και ιδιαίτερα αυτά που βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές, όπως η Θράκη.
Οι αλλόθρησκοι αυτοί τρέφουν αποδεδειγμένα μίσος σε κάθε τα Ελληνικό. Μην αυταπατάται κανένας ότι ήλθαν μόνον ως οικονομικοί μετανάστες. Είναι αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου που μακροπρόθεσμα θέλει να εποικιστεί η χώρα μας αλλά και η Ευρώπη ολόκληρη από τέτοιας προέλευσης –αλλόθρησκους πληθυσμούς. Σε βάθος χρόνου με την συστηματική αυτή λαθρομετανάστευση σε συνδυασμό με την αυξανόμενη υπογεννητικότητά μας θα δώσουν στο πρόβλημα εκρηκτικές διαστάσεις.
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πλέον πως τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών δεν στοχεύουν στην υλοποίηση των προϋποθέσεων απέλασης των αλλά λειτουργούν ως προπύργια των σχεδιαζόμενων Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) για τις οποίες αναφέρθηκα με άρθρο μου στην Ελεύθερη Θράκη “Αντί για ΑΟΖ δημιουργούν ΕΟΖ Φύλλο 9-11-2012…” και στην ιστοσελίδα Χρυσής Αυγής από 7-11-2012 αποθηκευμένη.
Δε μένει καμμιά αμφιβολία ότι είναι οι σχεδιαζόμενες δεξαμενές εργατικών χεριών όταν δημιουργηθούν ΕΟΖ.
Για να φτάσουμε όμως στη πολιτική δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών  έπρεπε πρώτα να υπογραφεί από τους επίορκους πολιτικούς μας (βλ. Γιωργάκη άλλως Τζέφρεϊ Παπανδρέου ως υπουργός εξωτερικών το 1982) η κατάπτυστη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, με την οποίαν η χώρα μας έχει  μεταλλαχτεί σε αποθήκη ψυχών, αφού όσοι λαθρομετανάστες μπαίνουν σ’ αυτό το μέχρι τώρα ξέφραγο αμπέλι δεν βγαίνουν…

Φυσικά όπως αποδεικνύεται η κίνηση αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία..
Το άρθρο 37 παρ. 5 του Ν. 3907/26-1-2011 αποτελεί την κερκόπορτα να εργάζονται μετά από ειδική άδεια με ελάχιστη αμοιβή όλοι αυτοί οι ανεξιχνίαστης προέλευσης λαθρομετανάστες υπό την προϋπόθεση ότι η απομάκρυνση τους έχει αναβληθεί και απολαμβάνουν κατά το χρονικό Διάστημα αναβολής τους στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις  Δημοσίου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν έτσι τις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες.

Συνέχεια του άρθρου εδώ:    http://www.xa-amthraki.net/2012/12/blog-post_2.html

Comments Off on Οι πυριτιδαποθήκες των λαθρομεταναστών στην πόρτα μας…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.