Οι Τούρκοι ψαρεύουν ανεξέλεγκτα στα Ελληνικά ύδατα

Οι Τούρκοι ψαρεύουν ανεξέλεγκτα στα Ελληνικά ύδατα

Τα αλιευτικά των Τούρκων σύμφωνα με απόρρητα στρατιωτικά σχέδια της Άγκυρας, για το σχέδιο “βαριοπούλα” στο παρελθόν, σχέδιο που προέβλεπε πραξικόπημα και πόλεμο Ελλάδος-Τουρκίας, πρόκειται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην δημιουργία κλίματος εντάσεως.

Δεν είναι λοιπόν αθώα η παρουσία τους στα ελληνικά ύδατα, όπως συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, αγανακτισμένοι είναι οι Έλληνες αλιείς με τις προκλήσεις των Τούρκων ψαράδων στα ελληνικά ύδατα και καταγγέλλουν ότι η κατάσταση στο Αιγαίο είναι ανεξέλεγκτη, ενώ μπορεί να πάρει και επικίνδυνες διαστάσεις.

Σε βίντεο, που κυκλοφόρησε, ακούγονται οι Έλληνες ψαράδες την ώρα που βρίσκονται πάνω στη ψαρότρατα και αλιεύουν, να προσπαθούν να απομακρύνουν τους Τούρκους από τα Ελληνικά ύδατα, τα οποία και οι Τούρκοι όχι μόνο δεν φεύγουν, αλλά και χειρονομούν προκλητικά.

Οι αλιείς λένε το φαινόμενο είναι καθημερινό και οι Τούρκοι ψαράδες αλιεύουν ανεξέλεγκτα στα νησιά μας. Το βίντεο είναι τραβηγμένο μπροστά στο Πυθαγόρειο και στο Ηραίο, νότια της Σάμου, όπου φαίνονται καθαρά οι παραβιάσεις των Τούρκων και οι Έλληνες που προσπαθούν να τους διώξουν από το σημείο.

Comments Off on Οι Τούρκοι ψαρεύουν ανεξέλεγκτα στα Ελληνικά ύδατα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.