Οι τραγελαφικοί “ψαλιδοχέρηδες” των υπόγειων του Μαξίμου σε λίγο θα εμφανίσουν την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής!

Οι τραγελαφικοί “ψαλιδοχέρηδες” των υπόγειων του Μαξίμου σε λίγο θα εμφανίσουν την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής!

Το σχέδιο του Σταματή με τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις έχει αποτύχει παταγωδώς, καθώς από την μία η Χούντα Σαμαρά καταρρέει και είναι θέμα χρόνου να πιάσει πάτο και από την άλλη κανείς πια δεν πιστεύει τα ψέμματα των στημένων γκάλοπ.

Ναυαρχίδα της παραπλάνησης και τελευταίο υποχείριο των υπογείων του Μαξίμου η εφημερίδα “Παραπολιτικά” και η εταιρεία Metron Analysis που το βράδυ των εκλογών (οι οποίες ολοένα και κοντοζυγώνουν) θα ψάξουν λαγούμι να κρυφτούν.

Στα χαλκεία της πιάτσας Συγγρού πιστεύουν ότι αν κόβουν με τον μπαλτά 7-8 μονάδες από την Χρυσή Αυγή και τις μοιράζουν στην ψοφοδεξιά και στην αδιευκρίνιστη ψήφο, θα αλλάξουν την γνώμη των Ελλήνων για την χούντα Σαμαρά και το αναπόφευκτο τέλος της.

Έχουν φτάσει στο άκρον άωτον της γελοιότητας να κόβουν 0,5% κάθε εβδομάδα από την Χρυσή Αυγή σε σημείο που σε ένα μήνα θα την εξαϋλώσουν εντελώς!

Επειδή τα γραπτά μένουν, κρατάμε όλα τα γελοία νούμερα που δίνουν κάθε βδομάδα. Να γνωρίζουν ότι δεν κοροϊδεύουν κανέναν και το βράδυ των εκλογών θα αναγκαστούν να απαντήσουν για όλα τα ψέμματα που είπαν!

Διαβάστε κατά σειρά: Δεν χαλάει χατίρι στον Σαμαρά ο Σταμάτης! Κατευθείαν από τα υπόγεια του Μαξίμου η μαϊμού δημοσκόπηση των “Παραπολιτικών” – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει ο Σταμάτης; Άλλη μία μαϊμού δημοσκόπηση από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου

Μαϊμού με… σχέδιο από τα «Παραπολιτικά» προσπαθεί να εμφανίσει ανάκαμψη της διαλυμένης Νέας Δημοκρατίας

Οι μαϊμούδες ξεσάλωσαν: Βροχή γραφικών, χαλκευμένων δημοσκοπήσεων με εντολή Σταμάτη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-tragelafikoi-psalidocherhdes-twn-upogeiwn-tou-majimou-se-ligo-tha-emfani#ixzz3Jpqo5cH9

Comments Off on Οι τραγελαφικοί “ψαλιδοχέρηδες” των υπόγειων του Μαξίμου σε λίγο θα εμφανίσουν την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.