Οι υπερασπιστές των παιδεραστών ζητούν να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου

Οι υπερασπιστές των παιδεραστών ζητούν να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου

Την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής ζήτησε ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ. Όπως δήλωσε στην “εφημερίδα των… ψευδομαρτυριών”: «Στη δημοκρατία, όταν σε μια κομματική οργάνωση κρύβεται μια στρατιωτική ομάδα υπεύθυνη για πράξεις βίας, επιθέσεων και δολοφονιών, είναι ένας λόγος αλλά και μια υποχρέωση να απαγορευθεί αυτό το κόμμα».

Δίχως να μπούσε στην διαδικασία διάψευσης της λασπολογίας και των συκοφαντιών, αναδημοσιέυουμε τον βίο και την πολιτεία του πολιτικού άντρα που ζητά την πολιτική εξόντωση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ποιος είναι όμως ο Ντάνιελ Κον Μπετίτ που με περισπούδαστο ύφος και στόμφο καταδικάζει τη Χρυσή Αυγή; Στο βιβλίο του «Το μεγάλο παζάρι» (The Great Bazaar), που κυκλοφόρησε το 1975, φέρεται να υποστηρίζει την παιδεραστία και μάλιστα αναφέρει ότι είχε «σεξουαλικές αλληλεπιδράσεις» με παιδιά, όταν εργαζόταν σε αντιαυταρχικό νηπιαγωγείο, τη δεκαετία του ’70. Στο βιβλίο χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το φλερτ μου με όλα τα παιδιά απέκτησε σύντομα μια ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν…».

«Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά;’ Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ. Κατηγορήθηκα ότι είμαι ένας διεστραμμένος, και υπήρχαν γράμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ρωτούσαν αν πληρωνόμουν από το δημόσιο. Ευτυχώς είχα συνάψει συμβόλαιο απευθείας με το διοικητικό συμβούλιο των γονέων, αλλιώς θα είχα απολυθεί …».

Μάλιστα, το 1982, κατά τη διάρκεια εκπομπής στη γαλλική τηλεόραση, ο Κον Μπετίτ είχε πει ότι το βρίσκει θαυμάσιο όταν ένα πεντάχρονο κορίτσι αρχίζει να γδύνεται και ότι είναι ένα «τρελά ερωτικό παιχνίδι». Ο Κον Μπετίτ πάντα απέκρουε τις κατηγορίες για παιδοφιλία, με μια επιστολή την οποία έγραψαν ορισμένοι από τους γονείς των οποίων τα παιδιά ήταν στο νηπιαγωγείο που δούλευε ο Μπετίτ, για να τον στηρίξουν το 2001, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία σεξουαλική κακοποίηση, και ότι ήταν βέβαιοι ότι ο Κον Μπετίτ δεν είχε κακοποιήσει κάποιο παιδί.

Αλλά αυτή η γραμμή άμυνας κατερρίφθη: η συγγραφέας και εμπνευστής της επιστολής, Thea Vogel, είπε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ότι είχε γράψει αυτό το γράμμα για πολιτικούς σκοπούς (π.χ. για να υπερασπιστεί τον Κον Μπετίτ για κατηγορίες «που σχετίζονταν με γεγονότα που έλαβαν χώρα 26 χρόνια νωρίτερα »), αλλά ότι στην πραγματικότητα δεν είχε διαβάσει τα επίμαχα αποσπάσματα στο βιβλίο του, και ότι ο γιος της, στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν στο νηπιαγωγείο, όπου ο Κον Μπετίτ είχε αποκτήσει τις ερωτικές εμπειρίες του. Ολόκληρη η επιστολή ήταν μια απάτη.

Ως εκ τούτου, οι κατηγορίες εις βάρος του για παιδοφιλία καλύφθηκαν από ένα πέπλο μυστηρίου. Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Ο Κον Μπετίτ, είναι σίγουρα (και ποτέ δεν το έχει αρνηθεί) ένας πολιτικός ο οποίος έχει προωθήσει ενεργά την παιδοφιλία ως μέρος της πολιτικής του ατζέντας. Και όχι μόνο αυτός, αλλά και ολόκληρο το πολιτικό κίνημα του μαζί του. Αυτοί λοιπόν τολμούν να κρίνουν τη Χρυσή Αυγή: ανώμαλοι, διεστραμμένοι, νεοταξίτες, διεθνιστές υπό το μανδύα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «οικολογίας». Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-uperaspistes-twn-paiderastwn-zhtoun-na-tethei-h-chrush-augh-ektos-nomou#.UkoH5z-W670#ixzz2gQBlm3Mp

Comments Off on Οι υπερασπιστές των παιδεραστών ζητούν να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.