Οι New York Times «καρφώνουν» τον Σαμαρά: Προεκλογικά ψέμματα οι εξαγγελίες του

Οι New York Times «καρφώνουν» τον Σαμαρά: Προεκλογικά ψέμματα οι εξαγγελίες του

Ποιος πιο αρμόδιος να γνωρίζει τις σκέψεις γύρω από τις εξαγγελίες Σαμαρά από τους New York Times, που είναι φίλα προσκείμενοι στα αφεντικά του Σαμαρά στα διάφορα σιωνιστικά λόμπι και φόρουμ; Ως γνωστόν η κυβέρνηση δεν λέει ποτέ την αλήθεια στον Λαό, έτσι για να έχουμε έγκυρη ενημέρωση οφείλουμε να ανατρέχουμε στα έντυπα που διαβάζουν τα αφεντικά του Σαμαρά.

Θυμίζουμε ότι στην ομιλία του στην ΔΕΘ ο Σαμαράς, αφού παραδέχτηκε την συμβολή του στην γενοκτονία που υπέστησαν οι Έλληνες από τις δυνάμεις του μνημονίου, παραδεχόμενος «λάθη» τόσο στον ΕΝΦΙΑ, όσο και στον ΕΦΚ, είπε πολιτικάντικα ψέμματα περί διορθώσεων αυτών των νόμων, προκειμένου να μην χάσει άλλα ψηφαλάκια από την ανάλγητη πολιτική του μνημονίου.

Γράφει, λοιπόν, η New York Times, σχετικά με την ομιλία του Σαμαρά στην ΔΕΘ ότι «σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει τους κουρασμένους Έλληνες μετά από τέσσερα χρόνια λιτότητας που έχουν επιδεινώσει το επίπεδο διαβίωσης και να κερδίσει πολιτικό κεφάλαιο, καθώς η αντιπολίτευση πιέζει για πρόωρες γενικές εκλογές», ο Σαμαράς ανακοίνωσε «μέτρα που δεν έχουν εγκριθεί από την τρόικα των διεθνών δανειστών της Ελλάδας – ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ – που έχουν χορηγήσει στην Ελλάδα δυο δανειακά προγράμματα ύψους 240 δισεκατομμυρίων ευρώ από το 2010»¨.

Τι μας λέει η εφημερίδα; Ότι ο Σαμαράς εμπρός στην εκλογική καταστροφή έσπευσε να ανακοινώσει μέτρα που δεν είχαν την έγκριση της τρόικα. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Ή τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν ποτέ, αλλά ήταν μόνο προεκλογικές εξαγγελίες που θα χρησιμοποιήσει ο Σαμαράς για να υποκλέψει την ψήφο του Ελληνικού Λαού, ή θα υπάρχουν ισοδύναμα μέτρα. Όπως ακριβώς γράφει η εφημερίδα «εάν δεχτούν τα μέτρα, θα ζητήσουν πιθανώς εναλλακτικές περικοπές για να αντισταθμιστεί η απώλεια εσόδων».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-new-york-times-karfwnoun-ton-samara-proeklogika-psemmata-oi-ejaggelies-t#ixzz3CiRcJVi0

Comments Off on Οι New York Times «καρφώνουν» τον Σαμαρά: Προεκλογικά ψέμματα οι εξαγγελίες του

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.