Οκτώ χρόνια για την Siemens, έξι ημέρες για την Χρυσή Αυγή – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οκτώ χρόνια για την Siemens, έξι ημέρες για την Χρυσή Αυγή - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κανένας πολιτικός, κατηγορούμενος για την Siemens. Μόνο ο πολιτικά νεκρός Τσουκάτος…

Όπως ανακοινώθηκε, ύστερα από έρευνες του εισαγγελέα εφετών κ. Μπρη, παραπέμπονται να δικασθούν για το σκάνδαλο της Siemens 64 άτομα. Κανείς από αυτούς δεν είναι προφυλακισμένος! Η έρευνα του εισαγγελέα κράτησε οκτώ ολόκληρα χρόνια, ενώ για την Χρυσή Αυγή προκειμένου να βγει πόρισμα και να προφυλακιστούν βουλευτές της, χρειάστηκαν μόνον έξι ημέρες!

Σημειώνεται ότι οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, Χριστοφοράκος και Καραβέλας έχουν διαφύγει στο εξωτερικό με την ευγενική άδεια των ελληνικών αρχών… Ο Χριστοφοράκος μάλιστα ζει ελεύθερος στην Γερμανία. Ούτε λέξη βεβαίως για το γεγονός ότι έχουν υπάρξει δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο για την λίστα Χριστοφοράκου, την οποία έχει στα χέρια της η γερμανική δικαιοσύνη και η οποία περιέχει τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίοι χρηματίστηκαν από την Siemens.

Θυμίζουμε ότι η ζημία που υπέστη το ελληνικό δημόσιο από τα σκάνδαλα της Siemens ανέρχεται σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το πόρισμα της ίδιας της βουλής. Της ίδιας βουλής η οποία δέχτηκε με τις ψήφους των βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό έναντι του ποσού των διακοσίων εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή μόλις του ενός δεκάτου της συνολικής ζημίας. Και αυτά τα διακόσια εκατομμύρια ακόμη δεν τα έχουν δώσει… Η μεγάλη ειρωνεία ήταν ότι ένα μέρος του ποσού θα διατίθετο για να κάνει η Siemens σεμινάρια κατά της διαφθοράς!

Από τους 64 κατηγορούμενους, οι περισσότεροι είναι υπάλληλοι της Siemens μεταξύ των οποίων και Γερμανοί, οι οποίοι είναι πολύ αμφίβολο εάν θα έρθουν να δικαστούν στην Ελλάδα, και φυσικά δευτέρας κλάσεως παράγοντες και κανένας πολιτικός πλην του τελειωμένου πολιτικά Τσουκάτου.

Θυμίζουμε ότι μέσα στις σημειώσεις του Χριστοφοράκου για τον χρηματισμό κομμάτων και πολιτικών αναφερότανε και η χρηματοδότηση μικρού κοινοβουλευτικού κόμματος της δεξιάς. Την περίοδο εκείνη ένα μόνο κόμμα υπήρχε με αυτά τα χαρακτηριστικά και δεν ήταν άλλο από την Πολιτική Άνοιξη του σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Όσο για τον Τσουκάτο, αυτός κατηγορείται ότι πήγε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ ένα εκατομμύριο μάρκα από το μαύρο χρήμα της Siemens. Το ερώτημα που τίθεται είναι: ο Τσουκάτος που έδωσε τα χρήματα είναι κατηγορούμενος, αυτοί που τα πήραν ο ταμίας δηλαδή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είναι κατηγορούμενοι; 

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου του 2013, μία ημέρα πριν την σύλληψή και φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει μηνυτήριο αναφορά στον Άρειο Πάγο με την οποία ζητούσε να διωχθεί σαν εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ για σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens.

Η αναφορά μπήκε στο αρχείο και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή…

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oktw-chronia-gia-thn-siemens-eji-hmeres-gia-thn-chrush-augh-to-mhnuma-tou-n#ixzz3KwtgHwc4

Comments Off on Οκτώ χρόνια για την Siemens, έξι ημέρες για την Χρυσή Αυγή – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.