Ολική ρήξη στην Χούντα των διεφθαρμένων – Ο Βενιζέλος δίνει τη χαριστική βολή στον Σαμαρά

Ολική ρήξη στην Χούντα των διεφθαρμένων - Ο Βενιζέλος δίνει τη χαριστική βολή στον Σαμαρά

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των νταβατζήδων της ενημέρωσης προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία το αντεθνικό μόρφωμα, το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας προκάλεσε ρίγος στη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προδιαγράφοντας το αναπόφευκτο φινάλε μιας εγκληματικής απ’ όλες τις απόψεις διακυβέρνησης δυόμιση ετών.

Προ της διαδικασίας και μιλώντας προς την κοινοβουλευτική του ομάδα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της δημιουργίας μιας κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», αδειάζοντας τον συνέταιρο και σωτήρα του, Αντώνη Σαμαρά.

Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει το αδιέξοδο των μεθοδεύσεων της Χούντας ώστε να συγκεντρωθούν οι αναγκαίες 180 ψήφοι για την τρίτη ψηφοφορία. Εξαιτίας τούτου, ο Ε. Βενιζέλος αναζητά τις βέλτιστες λύσεις για την διάσωση πρωτίστως της πολιτικής του καριέρας και δευτερευόντως του κόμματός του.

Από την άλλη πλευρά, προσκολλημένος στην εξουσία ο Αντώνης Σαμαράς αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα της αναπόφευκτης κατάστασης. Ήδη δημοσιογραφικές πηγές κάνουν λόγο για βεβαρυμμένη ψυχική κατάσταση, η οποία ωθεί σε ακόμη πιο τραγικές αποφάσεις οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρη τη χώρα. Παρά ταύτα, ο πρωθυπουργός που κατέλυσε την διάκριση των εξουσιών προκειμένου να προφυλακισθεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, δεν συζητά το ενδεχόμενο «ηρωικής» εξόδου. Αντιθέτως, εμφανίζεται ενοχλημένος με τον συνέταιρο Βενιζέλο και τη στάση του, με το μεταξύ τους συνεταιρισμό να έχει υποστεί καίριο πλήγμα αξιοπιστίας ιδιαίτερα μετά την προ ημερών δίωρη συνάντηση Βενιζέλου-Τσίπρα.

Συμπερασματικά, ενώ η κλίκα Σαμαρά και ο ίδιος τηλεφωνούν, τάζουν, απειλούν για να βρεθούν οι 180, ο Ε. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ κινούν ήδη τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα, ρίχνοντας δίχτυα στο Σύριζα. Διόλου απίθανο, το ΠΑΣΟΚ να συμμετέχει και στην επόμενη κυβέρνηση, αποδεικνύοντας πως οι σοσια-ληστές επιβιώνουν σε κάθε περίσταση.

Εκείνος ο οποίος αναμφισβήτητα έχει τελειώσει, όπως έχουν προεξοφλήσει τόσο οι Ευρωπαίοι όσο και οι Αμερικανοί, είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Ο άνθρωπος που έπεσε ο ίδιος στο λάκκο που έσκαψε, με πλήθος αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, για τη Χρυσή Αυγή. Τώρα απλώς βιώνει μια «εξάλειψη» αντίστροφη, κατά τρόπο αργό και βασανιστικό, για την οποία επιχαίρει η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/olikh-rhjh-sthn-chounta-twn-dieftharmenwn-o-benizelos-dinei-th-charistikh-b#ixzz3MG40ffdT

Comments Off on Ολική ρήξη στην Χούντα των διεφθαρμένων – Ο Βενιζέλος δίνει τη χαριστική βολή στον Σαμαρά

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.