Ολοταχώς προς την κατάργηση της Θρησκείας – ΚΕΔ προς διαιτητές: Μην κάνετε τον σταυρό σας!

Ολοταχώς προς την κατάργηση της Θρησκείας - ΚΕΔ προς διαιτητές: Μην κάνετε τον σταυρό σας!

Σε μια χώρα που η μοναδική φωνή Αλήθειας και Αντίστασης παραμένει η Χρυσή Αυγή, όλα οδεύουν προς την μαζοποίηση και την πολτοποίηση που επιθυμεί η Νέα Τάξη πραγμάτων ή όπως προειδοποιούσε ο Μακαριστός Χριστόδουλος: «Μην αφήνετε να σας κάνουν κιμά».

Όπως γράφηκε, στο τελευταίο σεμινάριο της ΚΕΔ έγινε ειδική σύσταση σε διαιτητή της Σούπερ Λίγκας να σταματήσουν οι “ρέφερι” να κάνουν τον σταυρό τους. Κι αυτό την ώρα που είναι γνωστή η σύνδεση που έχουν με την Ορθοδοξία οι περισσότεροι αθλητές και Έλληνες διαιτητές, καθώς σε κάθε αγώνα μπορεί να έχουν έναν αναπάντεχο επικίνδυνο τραυματισμό. Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν ευλογία να κάνουν τον σταυρό τους πριν από την έναρξη ή μετά τη λήξη ενός ματς.

Σύμφωνα με την προτροπή της ΚΕΔ το να σχηματίζεις το σύμβολο της Πίστης και να επικαλείσαι την Θεία Πρόνοια αποτελεί ένδειξη χαμηλής αυτοεκτίμησης! Αυτά συμβαίνουν σε μία περίοδο που ξένα κέντρα εξουσίας, με βοήθεια εκ των έσω, θέλουν να “χτυπήσουν” θεσμούς και αξίες των Ελλήνων, όπως η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια. Δεν θα τους περάσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/olotachws-pros-thn-katarghsh-ths-thrhskeias-ked-pros-diaithtes-mhn-kanete-t#ixzz2l2ztDAQi

Comments Off on Ολοταχώς προς την κατάργηση της Θρησκείας – ΚΕΔ προς διαιτητές: Μην κάνετε τον σταυρό σας!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.