Ολόκληρη η μεγαλειώδης συγκέντρωση Εθνικής Αντίστασης από την Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

http://new.livestream.com/xa/events/3429335

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η τρίτη τη τάξει πολιτική δύναμη της χώρας, καλεί τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές  να δώσουν το βροντερό παρόν στις συγκεντρώσεις Εθνικής Αντίστασης στη Χούντα Σαμαρά!

Στη συμπλήρωση ενός έτους από την απαρχή της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία, οι Έλληνες Εθνικιστές καλούνται να διαδηλώσουν την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στον Αρχηγό και στους δεκάδες Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους, οι οποίοι βρίσκονται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι από ένα αντεθνικό Καθεστώς ανδρείκελων της Μέρκελ.

Στη συμπλήρωση ενός έτους πολιτικών διώξεων και ποινικοποίησης του Εθνικού Φρονήματος, οι Έλληνες Εθνικιστές καλούνται να διαδηλώσουν την περιφρόνησή τους προς τις παράνομες μεθοδεύσεις της ανθελληνικής Τυραννίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας!

Ένα έτος μετά την εξαπόλυση των αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων, ο Αρχηγός και οι Εθνικιστές Πολιτικοί Κρατούμενοι στέλνουν το μήνυμα του Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία.

Και ο Ελληνικός Λαός, με τις Σημαίες Ψηλά, απαντά: Αντεπίθεση – Εθνική Αντίσταση!

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, Ώρα 19:00
ΑΘΗΝΑ: Σταθμός Λαρίσης – Δηλιγιάννη 50
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δικαστήρια (Έναντι) – Καζαντζάκη 4

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugkentrwseis-ethnikhs-antistashs#ixzz3EX5SqeO4

 

Comments Off on Ολόκληρη η μεγαλειώδης συγκέντρωση Εθνικής Αντίστασης από την Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.