Ομολογία ενοχής Γεωργιάδη: “Είπα ψέμματα πως το μνημόνιο θα μας σώσει… ξέραμε πως είναι καταστροφή!”

Ομολογία ενοχής Γεωργιάδη: “Είπα ψέμματα πως το μνημόνιο θα μας σώσει... ξέραμε πως είναι καταστροφή!”

Ο υπουργός του Σαμαρά ενώ γνώριζε την καταστροφική επίδραση των μνημονίων εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός. Ο Νεοδημοκράτης πλέον, Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να παραδεχθεί στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!

Όταν και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και εξέχων μέλος μιας υποτακτικής συγκυβέρνησης του “ναι” σε όλα στη τρόικα αναζητά έμμεσο τρόπο ομολογίας γίνεται κατανοητό προς τα που οδεύει αυτή η χώρα με τα μνημόνια.

Καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι όταν ξεκίνησε το θέμα με το μνημόνιο, εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός, ενώ γνώριζε ότι τα μνημόνια ήταν καταστροφή για την Ελλάδα.

Για ομολογημένα ψέματα δεν πρέπει να υπάρξουν ποινές; Ας επιληφθεί του θέματος η δικαιοσύνη. Το μνημόνιο κατέστρεψε χιλιάδες ζωές, είναι υπεύθυνο για χιλιάδες θανάτους και οι υποστηρικτές του ηθικοί αυτουργοί της δυστυχίας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-adwnis-omologei-ta-mnhmonia-htan-katastrofh-gia-thn-ellada-alla-ta-pshfis#ixzz2sCSyRAKq

Comments Off on Ομολογία ενοχής Γεωργιάδη: “Είπα ψέμματα πως το μνημόνιο θα μας σώσει… ξέραμε πως είναι καταστροφή!”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.