Ομολογία ΝΔ: Πολιτική Δίωξη του Ελληνικού Εθνικισμού από το Καθεστώς των Μνημονίων!

Σε κυνική παραδοχή της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προχώρησε η πατριδοκάπηλη παράταξη της ΝΔ, δια του Χ. Μαρκογιαννάκη. Ο τελευταίος, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή «μεγάλου» καναλιού του οποίου οι δημοσιογράφοι απολαμβάνουν  το προνόμιο της ασυλίας -καθ’ ότι είναι υπεράνω του νόμου- δήλωσε ευθέως πως «το θέμα δεν είναι δικαστικό, το θέμα είναι καθαρά πολιτικό»!

Οι δημοσιογράφοι, υμνητές της πασοκικής λαίλαπας που κατέκλεψε την Ελλάδα, επιχείρησαν κακήν κακώς να ανασκευάσουν την δήλωση Μαρκογιαννάκη, διορθώνοντάς τον. «Κύριε Μαρκογιαννάκη, δεν είναι πολιτική, είναι δικαστική», κραύγαζε ο δημοσιογράφος, μέχρις ότου ο πρώην υπουργός της ΝΔ να κατανοήσει την γκάφα του.

Καθίσταται σαφές πως τα σιωνιστικά κέντρα εκτός Ελλάδος έδωσαν την εντολή για πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εντολή την οποία εκτέλεσαν με ιδιαίτερο μάλιστα ζήλο οι «πατριώτες» της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή, ενώ οι δημοσιογράφοι του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού συνεχίζουν να εμπαίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη και δε συλλαμβάνονται ενώ έχουν μηνυθεί από τη Χρυσή Αυγή, με θράσος χιλίων πιθήκων ο Μαρκογιαννάκης ανέφερε: «οι άνθρωποι είχαν αποθρασυνθεί. Νόμιζαν ότι είναι πάνω και πέρα από το νόμο»!

Αυτό είναι το Καθεστώς των Μνημονίων: καθεστώς παράνομο και αντεθνικό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-nd-politikh-diwjh-tou-ellhnikou-ethnikismou-apo-to-kathestws-twn-m#.Ukh1ztLwmY0#ixzz2gJE0S89E

Comments Off on Ομολογία ΝΔ: Πολιτική Δίωξη του Ελληνικού Εθνικισμού από το Καθεστώς των Μνημονίων!

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.