Ομολογία-σοκ από «Τα Νέα»: «Αν γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής μέσα στις εκλογές, αυτή θα πάει στο 20%»!

Ακόμη και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της συγκυβέρνησης και της σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν στιγμές που «τους ξεφεύγουν λόγια», παραδεχόμενοι ουσιαστικά ότι η όλη ιστορία με την «εγκληματική οργάνωση» είναι (κακο)στημένη.

Ο γνωστός φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος των «Νέων» Γιώργος Παπαχρήστος γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής ενδιαφέροντα την Παρασκευή στην φυλλάδα του ΔΟΛ: «…σκέφθηκα να μιλήσω με ανώτατο παράγοντα της Δικαιοσύνης για το τι θα γίνει με αυτούς τους τύπους, δεδομένου ότι σύντομα συμπληρώνεται 12μηνο από τη σύλληψή τους και, ως γνωστόν, στο 18μηνο μπορεί να κόβουν βόλτες ελεύθεροι και να απειλούν. Μου εξήγησε ότι «η Δικαιοσύνη κάνει ό, τι μπορεί για να γίνει η δίκη τους μέσα στις συνταγματικές προθεσμίες». Ρώτησα «πόσο πιθανό είναι να γίνει η δίκη ως το τέλος του χρόνου». Η απάντηση με ξένισε και μου δημιούργησε την αίσθηση ότι μπορεί τελικά να μη… γίνει η δίκη:

  • Δεν κατάλαβα, πώς;
  • Αν προκύψουν πολιτικές εξελίξεις, και ειδικά εκλογές, νομίζεις ότι έχει κανείς τη διάθεση να δικάσει τη Χρυσή Αυγή για να την πάει στο 20%;»

Όλο «το ζουμί» βρίσκεται στην «αίσθηση ότι μπορεί τελικά να μη… γίνει η δίκη» και φυσικά στον φόβο του ανώτατου παράγοντα της Δικαιοσύνης ότι αν προκύψουν εκλογές, με την δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να διεξάγεται εκείνη την περίοδο, τότε η «εγκληματική οργάνωση» θα πάει στο 20%!

Πρακτικά, τι σημαίνει αυτό; Ότι το κατηγορητήριο είναι τόσο σαθρό, ώστε η σίγουρη αποδόμησή του σε καθημερινή βάση στην δίκη (αν γίνει, όπως… φοβάται ο αναρωτώμενος Παπαχρήστος) όχι μόνο θα γκρεμίσει την σκευωρία, αλλά θα εκτινάξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τεράστια εκλογικά ποσοστά. Γιατί αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ένοχη για τα όσα ψευδώς της αποδίδουν οι διάφορες εκφράσεις του καθεστώτος τότε δεν θα υπήρχε φόβος ότι οι εξελίξεις στην δίκη θα γιγάντωναν εκλογικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Έστω και εμμέσως ο Παπαχρήστος δίνει το στίγμα του φόβου και του πανικού που διακατέχει την κυβέρνηση. Η υπόθεση αποτελεί ένα φιάσκο και γι αυτό πονοκεφαλιάζουν πώς θα την χειριστούν από εδώ και πέρα, έτσι ώστε να μην γίνει μεγαλύτερη η ζημιά για τους κυβερνώντες. Ακόμη κι αν χρειαστεί να μη φτάσουν καν σε δίκη…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-sok-apo-ta-nea-an-ginei-h-dikh-ths-chrushs-aughs-mesa-stis-ekloges#ixzz3Dl34kuQx

Comments Off on Ομολογία-σοκ από «Τα Νέα»: «Αν γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής μέσα στις εκλογές, αυτή θα πάει στο 20%»!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.