Οπισθοχωρεί το καθεστώς: αναβάλει τις αυριανές απολογίες – ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Οπισθοχωρεί το καθεστώς: αναβάλει τις αυριανές απολογίες - ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Σε μία ακόμη κίνηση πανικού προχωρά το καθεστώς μετά τις χθεσινές εφόδους σε οικίες βουλευτών και την τρομοκρατία εις βάρος εγκύων και δίχρονων παιδιών. Σήμερα, μία μόλις ημέρα πριν απολογηθούν οι βουλευτές Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας, οι ίδιες οι ανακρίτιες ζήτησαν… αναβολή. Εξ όσων γνωρίζουμε την αναβολή συνηθίζεται να την ζητά ο κατηγορούμενος και όχι ο δικαστής. Εδώ όμως μιλάμε για την πιο άθλια σκευωρία στα χρονικά της νεωτέρας Ελλάδος. 

Από το πρωί της Τετάρτης δημοσιογραφικοί κύκλοι διέρρεαν την πληροφορία ότι θα ζητηθεί από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην απολογηθούν το Σάββατο, γιατί στην δικογραφία θα προστεθούν κάποιες απομαγνωτοφωνημένες συνομιλίες. Τελικά η αναβολή ζητήθηκε γιατί θυμήθηκαν εσπευσμένα το υλικό από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν προ… διμήνου από οικίες βουλευτών. Φοβερή σύμπτωση… μόλις μία ημέρα πριν τις απολογίες, θυμήθηκαν ότι υπάρχει και αυτό το υλικό, που ασφαλώς και δεν πρόκειται για κάτι μεμπτό, αλλά για τα προσωπικά αρχεία των ιδιοκτητών των εν λόγω υπολογιστών.

Σήμερα στις 17: 00 καλούνται οι συναγωνιστές βουλευτές Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας εκ νέου στον Άρειο Πάγο. Ούτε αυτή τη φορά θα είναι μόνοι. Όλοι οι Έλληνες καλούνται να δώσουν αγωνιστικό παρόν στην είσοδο του Εφετείου. Να στείλουμε και πάλι το μήνυμα της εθνικής αντίστασης και να ευχηθούμε με τον καλύτερο τρόπο “Καλή Δύναμη και Καλή Λευτεριά” στον Αρχηγό μας για την σημερινή ονομαστική του εορτή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/opisthochwrei-to-kathestws-anabalei-tis-aurianes-apologies-oloi-shmera-stis#ixzz2mhRgHqMj

Comments Off on Οπισθοχωρεί το καθεστώς: αναβάλει τις αυριανές απολογίες – ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.