Οργή μικροομολογιούχων κατά Σαμαρά- Βενιζέλου: Κρέμασαν ένα γουρούνι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών!

Οργή μικροομολογιούχων κατά Σαμαρά- Βενιζέλου: Κρέμασαν ένα γουρούνι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών!

Μια έκπληξη επεφύλαξε η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μικροομολογιούχων έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς οι διαδηλωτές κρέμασαν ένα γουρούνι (!) έξω από το κτήριο. Ως γνωστόν, εδώ και πολύ καιρό, οι μικροομολογιούχοι του Ελληνικού Δημοσίου έχασαν τις οικονομίες τους (κόπους μιας ζωής), εξαιτίας του “κουρέματος” του ελληνικού χρέους και αναζητούν τρόπο να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

Έτσι, παρά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε συνταγματικό το “κούρεμα” (PSI) των ομολόγων που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2012, πάνω από 1200 μικροομολογιούχοι έχουν προσφύγει στα Ειρηνοδικεία της χώρας, σε μια προσπάθεια να περισώσουν τις οικονομίες τους, στρεφόμενοι πλέον κατά των τραπεζών. Οι άνθρωποι αυτοί έχασαν κυριολεκτικά τα πάντα σε μια ηλικία κρίσιμη για το μέλλον τους.

Ο ηθικός αυτουργός της καταστροφής τους είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος (ο αρχιτέκτονας και εμπνευστής των εγκληματικών PSI), ο οποίος άφησε αλώβητα τα κοράκια των αγορών και εξαφάνισε τις οικονομίες αρκετών συμπατριωτών μας, που εμπιστεύθηκαν το κράτος αγοράζοντας ομόλογα.

Να υποθέσουμε ότι το κρεμασμένο γουρούνι έξω από το Υπουργείο αποτελεί μια έξυπνη προσπάθεια των απελπισμένων αυτών ανθρώπων να ταυτίσουν το συμπαθές κατά τ’ άλλα αυτό ζώο με την συμπεριφορά του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργού Εξωτερικών και αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ; Από τα πυρά, όμως, των μικροομολογιούχων δεν γλύτωσε ούτε ο πιο στενός συνεργάτης του Βενιζέλου, δηλαδή ο Πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Γι’ αυτό, άλλωστε, οι συγκεντρωμένοι είχαν πλακάτ, το οποίο απεικόνιζε τον Σαμαρά με μύτη μεγέθους Πινόκιο, καθώς το 2012 άλλα υποσχέθηκε ότι θα κάνει για το θέμα των μικροομολογιούχων και άλλα τελικά έκανε, καλύπτοντας τον “εταίρο πλήρους ευθύνης” Βενιζέλο. Άλλο ένα σαφές δείγμα του πόσο λαομίσητοι έχουν γίνει οι δυο αυτοί τύποι, οι οποίοι σκορπούν παντού στο πέρασμά τους, τον όλεθρο και την καταστροφή.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/orgh-mikroomologiouchwn-kata-samara-benizelou-kremasan-ena-gourouni-ejw-apo#ixzz3HlLNncof

Comments Off on Οργή μικροομολογιούχων κατά Σαμαρά- Βενιζέλου: Κρέμασαν ένα γουρούνι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.