Οργανωμένη παραπληροφόρηση από Δένδια για να καλύψει την απόφαση στοχοποίησης των βουλευτών μας!

Οργανωμένη παραπληροφόρηση από Δένδια για να καλύψει την απόφαση στοχοποίησης των βουλευτών μας!

Παρά το γεγονός ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε την απαράδεκτη απόφαση του υπουργείου Προ.Πο. και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. να προτείνει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής την. εκ περιτροπής φύλαξή τους(!), τα καθεστωτικά φερέφωνα της στρατευμένης δημοσιογραφίας προχωρούν σήμερα σε οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης του Ελληνικού Λαού, διαδίδοντας πως οι βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πλέον φυλάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ.!

Η είδηση αυτή, είναι ψευδέστατη και αποσκοπεί στη δημιουργία της πλάνης στον Ελληνικό Λαό, πως οι βουλευτές του Κινήματος βρίσκονται υπό αστυνομική προστασία. Η πρόταση του υπουργείου Προ.Πο. για την αστυνομική προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, να μην διαθέτουν δηλαδή αστυνομικό συνοδό της απολύτου εμπιστοσύνης τους, αλλά να αναλαμβάνει διαφορετικός σε καθημερινή βάση ένοπλος την φύλαξή τους, είναι πολιτικά στοχευμένη, επικίνδυνη για την ασφάλεια των βουλευτών μας και βεβαίως επιχειρησιακά ανεφάρμοστη.

Την ίδια ώρα που το υπουργείο Προ.Πο. αρνείται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δικαιώματα όμοια με εκείνα των βουλευτών των υπολοίπων κομμάτων -δηλαδή σταθερή αστυνομική φρουρά της επιλογής τους-, καλλιτέχνες, αποτυχημένοι πολιτευτές και πρώην βουλευτές συνεχίζουν να απασχολούν πλήθος αστυνομικών για τη φύλαξή τους!

Συγκοινωνούντα δοχεία Δένδιας και ακροαριστεροί τρομοκράτες: μετά την Χρυσή Αυγή στοχοποιούν αστυνομικούς. Την ίδια ώρα Έλληνες αστυνομικοί που με άθλιο τρόπο στοχοποιήθηκαν από την ηγεσία του ΠΡΟ-ΠΟ ως… “ακροδεξιοί” αποτελούν πλέον και επίσημα στόχους των τρομοκρατών. Πριν ένα μήνα όλοι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν θύματα μίας άθλιας κυβερνητικής επίθεσης με κατ’ οίκον έρευνες και επιχειρήσεις τρομοκράτησης από επίορκους “συναδέλφους” τους. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην Ε.Κ.Α.Μ., στην έδρα της οποίας εισέβαλαν ομάδες του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων, άνοιξαν φοριαμούς, σήκωναν ακόμα και τα μανίκια των αστυνομικών για να δουν αν έχουν… αρχαιοελληνικά σύμβολα. Τώρα ήρθε η ώρα των τρομοκρατών να στοχοποιήσουν τους ίδιους Έλληνες αστυνομικούς. Για μία ακόμη φορά Δένδιας και ακροαριστερή τρομοκρατία λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Μην ξεχνάτε ότι στην προκήρυξη για την διπλή δολοφονία των Συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο είχε συμπεριληφθεί σχεδόν αυτολεξεί ο άθλιος “φάκελος Δένδια” κατά της Χρυσής Αυγής.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. (ΔΕΝΔΙΑΣ – ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ… “ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ”.

Η απάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην άθλια μεθόδευση του υπουργείου Προ.Πο. και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη δοθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας, με Εξώδικη Δήλωση προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., η οποία κοινοποιήθηκε προς τον υπουργό Προ.Πο. και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία σήμερα παραπληροφορούν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό.

Παραθέτουμε το εξώδικο της Χρυσής Αυγής προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Του Πολιτικού Κόμματος με την επωνυμία «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή»

ΠΡΟΣ

Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ

Τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη

Παρά τις επανειλημμένες δημόσιες και επίσημες εκκλήσεις μας για αποκατάσταση της νομιμότητας στο θέμα της ασφάλειας των Βουλευτών μας, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.,  όπως εκπροσωπείται από τα αρμόδια φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και εσείς,  αρχικά δεν επανεξέτασε θετικά το δίκαιο αίτημά μας για άμεση επαναφορά των αστυνομικών που παρανόμως μας στέρησε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, αλλά αντίθετα ευθυγραμμίστηκε με την πρωτοφανή για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά, απόφασή του.

Η απόφαση αυτή, που υπαγορεύτηκε από αμιγώς μικροπολιτικά κριτήρια και όχι από υπηρεσιακά, καθόσον ως γνωστόν δεν στηρίζεται σε καμία νομική διάταξη που να επιβάλει τη νομιμότητα της στέρησης της φυσικής φύλαξης των Βουλευτών του Κινήματός μας, καθιστά υπόλογη τόσο την πολιτική ηγεσία όσο και την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωτοφανές όμως επεισόδιο της δολοφονικής επίθεσης που στέρησε τη ζωή από νεαρά στελέχη του κόμματός μας έξω από τα κομματικά μας γραφεία στο Ν. Ηράκλειο, καθώς και οι καθημερινές πλέον απειλές ζωής που έμπρακτα δέχονται Βουλευτές μας κατά την μετάβαση στις οικίες τους ή έξω από αυτές από ύποπτα άτομα που παρακολουθούν ανεμπόδιστα τις κινήσεις τους, αποδεικνύει έμπρακτα με το χειρότερο τρόπο όσα προφητικά είχαμε αναφέρει σε αντίστοιχη εξώδικη Διαμαρτυρία που είχαμε αποστείλει στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στις 20/12/2012.

Με δεδομένη την επανεξέταση πλέον του ζητήματος της ασφαλείας των βουλευτών μας από την υπηρεσία σας, λόγω των τραγικών αυτών εξελίξεων και λόγω της στοχοποίησης του Κόμματος και των βουλευτών μας

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Όπως άμεσα επαναφέρετε σε όλους τους Βουλευτές του Κόμματός μας την φρουρά που δικαιούνται, σε μόνιμη βάση και όχι εκ περιτροπής όπως ακριβώς ισχύει για όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Επισημαίνουμε ότι η πρόθεση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να αναθέσουν την φύλαξη των βουλευτών μας σε αστυνομικούς της δικής τους επιλογής, οι οποίοι μάλιστα σε ημερήσια βάση θα εναλλάσσονται (γεγονός αδιανόητο, επιχειρησιακά ανεφάρμοστο και επικίνδυνο) στοχεύει ουσιαστικά στην ελλιπή μας φύλαξη και την περαιτέρω στοχοποίησή μας, κατά συνέπεια δεν γίνεται δεκτή.

Όλοι οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου τις τελευταίες δεκαετίες επιλέγουν οι ίδιοι τους αστυνομικούς συνοδούς τους, οι οποίοι τελούν τα καθήκοντά τους σε μόνιμη βάση και όχι εκ περιτροπής.  Το ίδιο ακριβώς αιτούνται και οι βουλευτές του «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή»  Η διάκριση που σκοπεύετε να επιβάλλετε εις βάρος των βουλευτών του κόμματός μας είναι όχι μόνο κακόβουλη και πολιτικά στοχευμένη, αλλά και επικίνδυνη για την ασφάλειά μας. Η επιβολή μίας τέτοιας απόφασης καθιστά απόλυτα υπεύθυνο τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για οτιδήποτε συμβεί εις βάρος μας.

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2013
Εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/organwmenh-paraplhroforhsh-apo-dendia-gia-na-kalupsei-thn-apofash-stochopoi#ixzz2l69uKpgP

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One Response to Οργανωμένη παραπληροφόρηση από Δένδια για να καλύψει την απόφαση στοχοποίησης των βουλευτών μας!

 1. MISSION ………..OF DISINFORMING – Subversion.

  Αποστολή: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗς

  Καθετί που δέν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ή εσκεμμένη παραποίηση ή απόκρυψη της αληθείας, κυρίως λόγος μη αληθινός…. πλαστός ή επινοημένος: μην τον πιστεύεις ειναι και αυτό απο τα συνηθισμένα του ψέματα//π.χ…μας εχει φλομώσει στα ……τόν τελευταίο καιρό//ο γυιός μου ειναι ανίκανος να πεί…. ψέματα, ενα πελώριο……δέν εχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.
  Συνώνυμο.ψευδολόγημα – ψευδολογία κ.λ.π. Λεξικό Νέας Ελληνικής Γλώσσας, Γ. Μπαμπινιώτη.

  Παραπληροφόρηση: η σκόπιμα κακή πληροφόρηση που χαρακτηρίζεται απο την μετάδοση ανακριβών, μονόπλευρα διογκωμένων ή επινοημένων «ψευδών» πληροφοριών ή και την απόκρυψη άλλων….η λέξη που εκφράζει καλύτερα το νόημα της ειναι η γαλλική υπερβολή….intoxication…..intox.. ειναι η εσκεμμένη παροχή λανθασμένων πληροφοριών είτε για να κάνεις κάποιον να πιστέψει κάτι που δέν ειναι αληθινό…… είτε για να αποσπάσεις την προσοχή απο κάτι που ειναι αληθινό – κάποτε και τα δύο, στρέφοντας τοιουτοτρόπως τον αναγνώστη – θεατή εκεί που επιθυμείς….εσυ, ώστε να καρπωθείς οποιο όφελος έχεις προσχεδιάσει.!!!

  Η πιο αποτελεσματική παραπληροφόρηση, όμως, ειναι κάτι περισσότερο απο ένα πειστικό ψέμα….δηλ..η μέθοδος του να χρυσώνεις το χάπι.
  Πρέπει λοιπόν αναπόφευκτα να εμπεριέχονται και μερικές αληθινές πληροφορίες μέσα σε ένα ψέμα: στοιχεία που μπορούν να επιβεβαιωθούν, ώστε να γίνει πιστευτή η ιστορία στο σύνολο της….δηλ..εφαρμόζεται η μέθοδος της μισής αληθείας, όπου η μισή αλήθεια πείθει τον αναγνώστη – θεατή και τον τραβά προς το μέρος της…όπως το ψάρι ακολουθεί το δόλωμα.

  Οταν στόχος ειναι η απόκρυψη πραγματικών γεγονότων, τότε το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο περίπλοκο..και.πολυεπίπεδο.!!!!

  Για παράδειγμα εαν υπήρχαν εις γνώσιν της Κοινής Γνώμης απόρρητες πληροφορίες….που «σκόπιμα αποκρύπτονται απο τους κυβερνώντες» για αμαρτήματα του παρελθόντος…ειναι φανερό ότι θα ξεσπούσε επαναστατική αντίδραση.!!!
  Γι’αυτό οι κυβερνώντες περιτυλίγουν την αλήθεια…σε “embalage”….. και κατόπιν την κρύβουν με ένα όμορφο χαρτί δώρου, αποτυπώνοντας λίγη αλήθεια υπο μορφή χρωματιστής κορδέλας για να πείσουν τις μάζες.
  Συνεπώς ένα καταστροφικό παρελθόν μιας συγκεκριμένης χώρας απο συγκεκριμένα πρόσωπα – καταστάσεις – γεγονότα…οικονομικά πολιτικά σκάνδαλα του κράτους και της διοίκησης… κρύβεται επιμελώς και τότε διασπείρονται λανθασμένα ίχνη για να αποπροσανατολίσουν τις μάζες σε κάποια τελείως..διαφορετική..κατεύθυνση.

  Αυτό το ρόλο καλούνται να παίξουν στην κομματοκρατούμενη αυτή δημοκρατία, τα ΜΜΕ – η τηλεόραση – ο γραπτός τύπος…………..κ.λ.π

  Δεδομένου οτι καθημερινά παραβιάζονται οι Συναλλακτικές Υποχρεώσεις – Καθήκοντα…. των εκπροσώπων των ΜΜΕ σε όλες τις εκφάνσεις… Ι. { Τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα, που εισέρχονται στο χώρο … Όπως γίνεται παγίως δεκτό, η θεμελιώδης συνταγματική επιταγή του άρθρου 2 …}………κ.λ.π..

  Επειδή λοιπόν δέν φτιάχτηκαν με αυτό ακριβώς το σκεπτικό……………… της παραπληροφόρησης….απλά οι επιτήδιοι αξιοποιούν κάθε κενό νόμου, αποσπούν την προσοχή απο τα πραγματικά μυστικά, χρησιμοποίώντας το βασικό τρίκ της μείωσης της αξιοπιστίας των ίδιων τους των γραφομένων….ωστε οι πιο συμβατικοί ερευνητές να απορρίψουν τις ιστορίες τους……………… σαν τραβηγμένες απο τα μαλλιά. !!!

  Αξιοποιώντας λοιπόν μία αληθινή ιστορία η οποία έχει μία και μοναδική εξήγηση { Σωκράτης: η Αλήθεια ειναι μόνο μία !! }……… της προσάπτουν μία άλλη πλαστή εξήγηση, ώστε να δικαιολογήσουν τα του λόγου τους….αποκρύπτοντας όμως την………….. ουσιαστική εξήγηση.!!!!