Οριστικοποιήθηκε η πανωλεθρία της ΝΔ στον δήμο Αθηναίων: Αρούλης Σπηλιωτόπουλος το θύμα, πάμε για νίκη από τον πρώτο γύρο!

arisspiliotopoulos-foto__article

Λευκή πετσέτα έριξε και η ψοφοδεξιά στην μάχη του Δήμου Αθηναίων, καθώς η ΝΔ το πήρε απόφαση πως η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο.

Ύστερα από πάμπολλες διαβουλεύσεις και τα δεκάδες άκυρα από τα υποψήφια θύματα (Δένδιας, Βορίδης, Γεωργιάδης, Κεφαλογιάννη), τελικά βρέθηκε το… κορόιδο: Άρης Σπηλιωτόπουλος!

Έτσι συμπληρώθηκε το καρέ των αποτυχημένων που θα βιώσουν μια πρωτοφανή πανωλεθρία από την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”: Άρης Σπηλιωτόπουλος από τη ΝΔ, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης Καπερνάρος από τους ΑΝΕΛ, ο Γιώργος Καμίνης με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Σοφιανός από το ΚΚΕ και ο Νικήτας Κακλαμάνης ως ανεξάρτητος.

Το ξαναλέμε: Το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών θα ζήσουν μεγάλες στιγμές πολίτες των Αθηνών, καθώς ο δήμος θα γίνει γαλανόλευκος! Ε, ρε πάρτυ που ΄χει να γίνει…

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oristikopoihthhke-h-panwlethria-ths-nd-ston-dhmo-athhnaiwn-aroulhs-sphliwto#ixzz2t2MTLZow

Comments Off on Οριστικοποιήθηκε η πανωλεθρία της ΝΔ στον δήμο Αθηναίων: Αρούλης Σπηλιωτόπουλος το θύμα, πάμε για νίκη από τον πρώτο γύρο!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.