Ούτε μισή δήλωση Παπούλια και Σαμαρά για τις δολοφονίες των 2 μελών της Χρυσής Αυγής!

Ο ανώτατος θεσμικός παράγοντας της Ελλάδος, ο οποίος χρησιμοποίησε την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου προκειμένου να επιτεθεί σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες, δεν έχει ακόμη προβεί σε καμία δήλωση για την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια η οποία είχε ως συνέπεια την δολοφονία 2 μελών της Χρυσής Αυγής! Το ίδιο συμβαίνει και με τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος άλλωστε είχε δηλώσει προς τους σιωνιστές και τους Αμερικανούς πως στόχος του είναι η εξάλειψη της Χρυσής Αυγής!

Ο λαλίστατος όταν πρόκειται να καταδικάσει τη νόμιμη πολιτική δραστηριότητα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, κύριος Παπούλιας, παραμένει άφαντος, σχεδόν ένα 24ωρο μετά την δολοφονία δύο νεαρών Ελλήνων Εθνικιστών από τρομοκράτες κι ενώ ο Ελληνικός Λαός παρακολουθεί συγκλονισμένος. Ούτε μισή δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης, θλίψης για τα δυο αθώα θύματα και συλλυπητηρίων προς τις οικογένειες, δεν ανάλωσε ο κ. Παπούλιας.

Παρομοίως, ο θλιβερός πρόεδρος της κυβέρνησης των υποτακτικών δεν έχει ακόμη καταδικάσει την τρομοκρατική ενέργεια, περιοριζόμενος στη δήλωση του κυβερνητικού του εκπροσώπου. Άλλωστε με τι μούτρα να καταδικάσει ο κύριος Σαμαράς τη δολοφονία δύο νέων, οι οποίοι σύμφωνα με την τερατώδη και αντισυνταγματική λογική του, αποτελούσαν εν δυνάμει μέλη μιας «εγκληματικής οργάνωσης»;

Την ώρα που το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός βιώνουν ένα πρωτόγνωρο κύμα πολύπλευρης πολιτικής τρομοκρατίας, οι ανώτεροι πολιτειακοί παράγοντες δηλώνουν κατά τρόπο προκλητικό ΑΠΟΝΤΕΣ, δημιουργώντας ερωτηματικά ως προς το αν η καταδίκη άνανδρων δολοφονιών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, είναι προνόμιο όλων των υπολοίπων εκτός της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oute-mish-dhlwsh-papoulia-kai-samara-gia-tis-dolofonies-twn-2-melwn-ths-chr#ixzz2jUskyy39

Comments Off on Ούτε μισή δήλωση Παπούλια και Σαμαρά για τις δολοφονίες των 2 μελών της Χρυσής Αυγής!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.