Ο αδελφός της τηλεοπτικής “Σελήνης”, υφυπουργός Κούρκουλας, καλεί Τούρκους επενδυτές να έρθουν στην Ελλάδα για να “αναπτυχθούμε”!!!

Kourkoulas_Dhmhtrhs

Παλιά η κόντρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον κύριο αυτόν, ο οποίος κατά δήλωσή του έδωσε μάθημα “εξωτερικής πολιτικής” (το ξεπούλημα της χώρας, έτσι το λένε τώρα…) στην βουλευτή Β’ Αθήνων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, όταν η τελευταία επισήμανε σε μία ειδική επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων αυτά εδώ:  

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, βλέπει “φως στο τούνελ” της ελληνικής οικονομίας με το να έρθουν να μας σώσουν οι Τούρκοι επενδυτές. 
Μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση, κάλεσε τους Τούρκους επιχειρηματίες να δουν την ευκαιρία και να επενδύσουν στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα πέρασε από δύσκολες στιγμές, τα τελευταία τρία χρόνια» είπε, σε συνέντευξή του στο δίκτυο ATV.Τόνισε, ωστόσο, ότι με τη δέσμη των μέτρων που αποφάσισε η Βουλή και την απόφαση της ΕΕ να παράσχει βοήθεια στην Ελλάδα και να πάρει σημαντικά μέτρα για να καταστήσει βιώσιμο το ελληνικό χρέος, η κατάσταση έχει ανατραπεί. «Νομίζω πως πρόκειται για μια ιστορική απόφαση, γιατί θέτει την ελληνική οικονομία και πάλι πάνω στις σωστές ράγες» υπογράμμισε ο Έλληνας υφυπουργός. «Δεν εννοώ, βέβαια, ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα, βρισκόμαστε ήδη στον τέταρτο χρόνο μιας πολύ βαθιάς ύφεσης, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις θέτουν και πάλι την ελληνική οικονομία σε σωστή τροχιά, διαλύουν τους φόβους για ενδεχόμενη έξοδο από την ευρωζώνη» πρόσθεσε.

«Θεωρούμε ότι τώρα, μπορούν να αρχίσουν και πάλι οι επενδύσεις στην ελληνική οικονομία, τώρα που η ανταγωνιστικότητα έχει αποκατασταθεί. Αυτό που είχε χαθεί τα τελευταία δέκα χρόνια έχει σχεδόν κατά 70%, ήδη, αποκατασταθεί. Βλέπουμε, ήδη, τα αποτελέσματα με πολύ μεγάλη αύξηση των εξαγωγών μας, αύξηση των εισοδημάτων από τον τουρισμό και περιμένουμε να υποδεχθούμε και πολλούς Τούρκους τουρίστες, που είναι πολύ καλοί τουρίστες» σχολίασε. «Θα έλεγα ξεκάθαρα ότι αυτή είναι η στιγμή για τους επενδυτές. Πρέπει να έρθουν τώρα. Όταν η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να απογειώνεται, τότε όλα θα είναι πολύ πιο ακριβά, αυτή είναι η ευκαιρία για τις επενδύσεις στην Ελλάδα» επισήμανε ο Κούρκουλας και τόνισε πως το μήνυμα των τελευταίων εξελίξεων είναι ότι «η Ελλάδα είναι μια σταθερή χώρα, όπου και οι ξένοι μπορούν να επενδύσουν, και οι Τούρκοι επενδυτές είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι».

http://24gr.blogspot.com/2012/12/blog-post_512.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Comments Off on Ο αδελφός της τηλεοπτικής “Σελήνης”, υφυπουργός Κούρκουλας, καλεί Τούρκους επενδυτές να έρθουν στην Ελλάδα για να “αναπτυχθούμε”!!!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.