Ο Αμερικανοεβραίος Δρ. Richard Silverstein αποκαλύπτει: Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό

Ο Αμερικανοεβραίος Δρ. Richard Silverstein αποκαλύπτει: Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό

Ο Ισραηλινός διδάκτωρ Richard Silverstein, Αμερικανοεβραίος δημοσιογράφος και συγγραφέας από τις ΗΠΑ ισχυρίζεται πως το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό το αποτέλεσμα είναι 135 oι νεκροί και 5000 οι επιβεβαιωμένοι τραυματίες. Τα ισραηλινά μίντια αναφέρουν ότι τώρα η βάση της Haifa Bay καθαρίζεται από επικίνδυνα υλικά που είχαν στοκαριστεί εκεί. Σύμφωνα με το εβραϊκό Κανάλι 13, ο ισραηλινός στρατός είναι ακόμη σε επιφυλακή στα βόρεια σύνορα ΚΑΙ όλα αυτά δείχνουν πως κάτι φοβάται το Ισραήλ.

Τι αναφέρει ο Ισραηλινός αναλυτής: Το Ισραήλ βομβάρδισε αποθήκη της Χεζμπολάχ, αλλά άρπαξε και η παρακείμενη με το νιτρικό αμμώνιο.

Μία εμπιστευτική ισραηλινή πηγή με μεγάλη ενημέρωση μου είπε ότι το Ισραήλ προκάλεσε τη μαζική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού νωρίτερα σήμερα που σκότωσε πάνω από 100 και τραυματίστηκαν χιλιάδες. Ο βομβαρδισμός ισοπέδωσε επίσης σχεδόν το ίδιο το λιμάνι και προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε όλη την πόλη.

Το Ισραήλ στόχευσε μια αποθήκη όπλων της Χεζμπολάχ στο λιμάνι και σχεδίαζε να την καταστρέψει με εκρηκτική συσκευή. Οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δεν ήξεραν (ή αν το ήξεραν, δεν νοιάζονταν) ότι υπήρχαν 2.700 τόνοι νιτρικού αμμωνίου αποθηκευμένοι σε μια διπλανή αποθήκη. Η έκρηξη στην αποθήκη όπλων πυροδότησε την αποθήκη της ”διπλανής πόρτας”, προκαλώντας την καταστροφή που προέκυψε και γι’ αυτό έχουμε οφθαλμοφανώς 2 εκρήξεις, μια μικρότερη αρχικά πιθανόν στην αποθήκη όπλων και μετά μια δεύτερη στην παρακείμενη με το νιτρικό αμμώνιο που ήταν εφιαλτική…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ DIMPENEWS

Comments Off on Ο Αμερικανοεβραίος Δρ. Richard Silverstein αποκαλύπτει: Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό

Filed under Διεθνή

Comments are closed.