Ο Βορίδης είχε προαναγγείλει την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

voridis_tsekouri1Μέσα από τον ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο, τον οχετό ψεύδους και συκοφαντιών, αλλά και την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, έχει γίνει πλέον πασιφανές πως όλο αυτό το σκηνικό των τελευταίων ημερών είναι στημένο. Το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι πυροδότησε μια πολύ καλά σχεδιασμένη μαζική επίθεση από κόμματα και κανάλια, ώστε να επιτευχθεί η πολιτική εξόντωση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Είναι αποκαλυπτικές οι δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας στο Mega την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου (Μία μέρα πριν το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι), όπου ο Μάκης Βορίδης προαναγγέλει την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και αναφέρει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να γίνουν: “Η Χρυσή Αυγή, δήθεν αυτοί οι σκληροί αντικομμουνιστές, να προπηλακίζουν τους συγγενείς των θυμάτων, να φέρονται με τον τρόπο τον οποίο όλοι είδαμε, να χτυπούν και να περιφέρουν, να τραβολογάνε ανθρώπους, οι οποίοι οι ίδιοι έχουν θύματα μέσα στην Πηγάδα. Βρισκόμαστε πια σ’ ένα σημείο που θ’ άξιζε κανείς να σκεφτεί, πέρα από την ανάγκη να ασκηθεί συγκεκριμένη δίωξη για το περιστατικό, αλλά να δει κανένας μήπως συλλέγοντας πια σειρά περιστατικών, δηλαδή εγκληματικών ενεργειών, έχουμε μπροστά μας τη συστηματική δράση μιας εγκληματικής οργανώσεως”.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε από του βήματος της Βουλής τις παράνομες μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους και την προαναγγελθείσα πολιτική δίωξη.

Στην δευτερολογία του ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης κατέδειξε την απόπειρα παραπλάνησης της Δικαιοσύνης από τον τραγελαφικό φάκελο Δένδια, τονίζοντας πως η έρευνα θα αποδείξει πως η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή σαν διαμάντι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-boridhs-eiche-proanaggeilei-thn-politikh-diwjh-kata-ths-chrushs-aughs-bin#.UkRJXYbIbSI#ixzz2g0iLnQHM

Comments Off on Ο Βορίδης είχε προαναγγείλει την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.