Ο βουλευτής Μεσσηνίας φον Αντωνάκης δεν τόλμησε να πάει ούτε στην Καλαμάτα… έστειλε αντ’ αυτού τον Μπουμπούκο!

Ο βουλευτής Μεσσηνίας φον Αντωνάκης δεν τόλμησε να πάει ούτε στην Καλαμάτα… έστειλε αντ’ αυτού τον Μπουμπούκο!

Αρνητικό κλίμα υπάρχει για τον φον Αντωνάκη σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά ειλικρινά δεν περιμέναμε ποτέ να υπάρχει ανάλογο κλίμα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα! Εκτός, λοιπόν, από τα υπόλοιπα που του… σούρνουν οι νεοδημοκράτες (ότι κατάφερε –γιατί περί κατορθώματος πρόκειται!- με την πολιτική του να φέρει στην εξουσία το τσίρκο των Τσιπροκαμμένων), στην Μεσσηνία έχει ένα επιπλέον πρόβλημα.

Λόγω του τερατώδους εκλογικού νόμου (του Προκόπη Παυλόπουλου), η ΝΔ καίτοι ήταν πρώτη και με διαφορά οχτώ μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, εξέλεξε έναν βουλευτή, έναντι τεσσάρων (!!!) του ΣΥΡΙΖΑ. Και μετά την απόφαση του φον Αντωνάκη να κρατήσει τη μία και μοναδική έδρα για λογαριασμό του (ενώ ως αρχηγός ήταν υποψήφιος και αλλού -στην Θεσσαλονίκη- και μπορούσε να πάρει εκεί την έδρα), η γκρίνια είναι μεγάλη.

Επειδή δε η γκρίνια κάλλιστα μπορεί να καταλήξει σε δημόσιο… ξεφωνητό, με απρόβλεπτα αποτελέσματα για το ήδη καταρρακωμένο αρχηγικό του κύρος, φρονίμως ποιών ο φον Αντωνάκης έστειλε χθες στην εορτάζουσα Καλαμάτα (λόγω της εορτής της πολιούχου της πόλεως, Υπαπαντής) τον… Μπουμπούκο (που πάει με όλα, σαν την… κόκα-κόλα)!

Αλλά, ως πότε θα κρύβεται;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-bouleuths-messhnias-fon-antwnakhs-den-tolmhse-na-paei-oute-sthn-kalamata#ixzz3QgvM9NvH

Comments Off on Ο βουλευτής Μεσσηνίας φον Αντωνάκης δεν τόλμησε να πάει ούτε στην Καλαμάτα… έστειλε αντ’ αυτού τον Μπουμπούκο!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.