Ο διχαστικός λόγος στην πολιτική

Με αφορμή τις εκλογές στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού πολύς λόγος έγινε από τους ιερείς της παγκόσμιας παραπληροφόρησης για το αν είναι διχαστικός ο λόγος του τάδε ή του δείνα υποψήφιου «πλανητάρχη».

Κατ’ αρχάς θα είμασταν αφελείς να πιστέψουμε πως η πολιτική των ΗΠΑ υπαγορεύεται από τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων όμως όπως φαίνεται οι αφελείς; σε αυτόν το τόπο περισσεύουν.

Έτρεξαν τα εγχώρια ΜΜΕ να καλωσορίσουν την πιθανή εκλογή του νέου προέδρου γνωρίζοντας φυσικά πως δεν είναι το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, αλλά η πολιτική της νέας θρησκείας της πολιτικής ορθότητας που πρεσβεύει η νέα προεδρική και νερόβραστη μαριονέτα.

Η προεκλογική εκστρατεία αναλώθηκε στον δήθεν διχαστικό λόγο του ενός και τον δήθεν ενωτικό του άλλου με τους celebrities των δισεκατομμυρίων του Χόλυγουντ να σέρνουν το χορό. Όλοι μιλούσαν για τον διχαστικό λόγο των λευκών Αμερικάνων ενώ κουβέντα δεν έλεγαν για το μίσος και τη χολή των διαφόρων παραπληγικών αντίφα. Η εναλλαγή της διαχειριστικού τύπου διακυβέρνησης στις ΗΠΑ δεν θα έχει κανέναν ιδιαίτερο αντίκτυπο στην Ελλάδα και πολύ ασχοληθήκαμε με το θέμα.

Στο εγχώριο πολιτικό τσίρκο η ατζέντα επίσης περιστρέφεται γύρο από το πόσο διχαστικός είναι ο λόγος της αριστεράς και της δεξιάς θολώνοντας την κρίση των πολιτών με παραπέτασμα καπνού.

Η αλήθεια είναι πως ο διχαστικός λόγος είναι συστατικό στοιχείο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας αφού αποτελεί το μέσο ώστε να συντηρείται ένας άθλιος δικομματισμός.

Ο διχασμός προέρχεται και συντηρείται από την κάθε πολιτική οντότητα ανάλογα τα δήθεν ταξικά συμφέροντα που υπηρετεί.

Διχαστικός λοιπόν ο λόγος τόσο της αριστεράς που βαυκαλίζεται ως ο υπερασπιστής των αδυνάτων μέσω παχυλών αμοιβών συνδικαλιστικών παρασίτων όσο και της δεξιάς που μοιράζει επιδόματα από δανεικά υποχρεώνοντας τους εργαζόμενους να ζήσουν με ένα μισθό για δύο μήνες από τη στιγμή που τα όποια επιδόματα αναστολής θα καταβληθούν στο τέλος του δεύτερου από την έναρξη της αναστολής μήνα. Αμφότεροι υπηρετούν τον ίδιο αφέντη και έχουν τον ίδιο εχθρό, τον Λαϊκό Εθνικισμό.

Μέσα σε αυτή τη μιζέρια που δεν μπορεί παρά να πνιγεί κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο τα ΜΜΕ της ασχήμιας βομβαρδίζουν με ελεεινής αισθητικής εκπομπές γκλαμουριάς την ελληνική οικογένεια η οποία παραδομένη στην πραγματικότητα που επέλεξε φλερτάρει με την πλήρη απάθεια και υποταγή.

Τα μόνα προβλήματα που έχει αυτή η χώρα φαίνεται να είναι τα τσιμπούσια του κάθε κρητίκαρου που προκαλεί τις οικογένειες που δεν έχουν να βγάλουν το μήνα, οι γελοίες αναρτήσεις της αγίας οικογένειας με φωτογραφίες της νέας προεδρικής μαριονέτας με τον νυν πρωθυπουργό προ αμνημονεύτων ετών και οι απειλές κάθε βλαμμένου της ακροαριστερής παράγκας που απειλεί πως θα διαδηλώσει για τη μεγάλη «γιορτή» της δημοκρατίας με όλα τα επαναλαμβανόμενα καταστροφικά αποτελέσματα θα υπάρξουν, ανεξάρτητα από τα όποια μέτρα κρατούν εγκλωβισμένους εκατομμύρια Έλληνες με την απειλή εξοντωτικών για τον οικογενειακό προγραμματισμό προστίμων.

Ελεεινή και μίζερη η πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που το απόλυτο κακό προσωποποιήθηκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκ φύσεως ενωτικό στα πλαίσια μιας εθνοφυλετικής συνέχειας είναι το μόνο εμπόδιο στα ηλίθια σχέδια τους, σχέδια που όταν υλοποιηθούν θα πνίξουν και τους ίδιους.

Ως Εθνικιστές προσδοκούμε μια επανάσταση εκ των άνω, από μια εμπνευσμένη ηγεσία που θα ακολουθήσει ο Λαός και όχι από αιματηρές επαναστάσεις εκ των κάτω που οδηγούν σε εγκληματικές ταξικές δικτατορίες.

Αυτό προσπάθησε να υλοποιηθεί από μια αγνή μερίδα Συναγωνιστών, αλλά δυστυχώς προδόθηκε εκ των έσω, από διάφορους απίθανους τύπους, από μίζερους υλιστές που κοιτούσαν την πάρτη τους και από μωροφιλόδοξους νέο-καμματάρχες που αποθεώνονται ως προφήτες από τις ακροδεξιές ντουντούκες που τόσο κακό έχουν προκαλέσει σε αυτό τον τόπο.

Για τους αγνούς Συναγωνιστές και για την Ελλάδα των ονείρων μας είμαστε ακόμα αυτό που είμαστε.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Comments Off on Ο διχαστικός λόγος στην πολιτική

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.