Ο κηπουρός Τζέφρυ φυτεύει δέντρα στην Τουρκία …μαζί με τη γλάστρα! ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας τον ανέμελο τουρισμό του (φυσικά με τα έξοδα του Ελληνικού Λαού) ο Τζέφρυ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη (την οποία σίγουρα ο ίδιος θα αποκαλεί “Ινσταμπούλ”) για την συνάντηση των χαραμοφάηδων της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Έτσι, προκειμένου ως γνήσιος αργόσχολος και αργόμισθος να προσπαθήσει να σκοτώσει την ώρα του, αποφάσισε να επισκεφτεί το πάρκο Gezi και να προσποιηθεί ότι φυτεύει ένα δένδρο ως «σύμβολο της δύναμης των πολιτών να ορίζουν το μέλλον τους με τη δική τους φωνή», όπως τον συμβούλεψαν να πει.

Όλα αυτά, βεβαίως, λίγες μόνο ώρες μετά την προκλητική δήλωση του Ερντογάν ότι «δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος». Αντί να σχολιάσει την κατάπτυστη αυτή δήλωση του τούρκου πρωθυπουργού, η ελληνόφωνη ενσάρκωση του Αβερέλ Ντάλτον και του Φόρεστ Γκάμπ προτίμησε με τις δηλώσεις του να δείξει πόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεται και φυσικά ότι δεν έχει το παραμικρό ίχνος Εθνικής συνείδησης και ευαισθησίας.

«Πάντα συμφωνούσα με την ιδέα ότι μαζί μπορούμε να φανταστούμε έναν καινούριο κόσμο. Η δημοκρατία είναι πάντα η ιδέα στην οποία όλοι συμμετέχουμε. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να διατρανώσουμε τις ιδέες μας και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο». Οι γνωστές κουταμάρες – κουκουνάρες του Γιωργάκη, οι οποίες δεν βγάζουν νόημα. Αυτό που έχει σημασία είναι η πρόθεση του να δουλέψει για την στενή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (πιο στενή δεν γίνεται…) και ότι ο ίδιος είναι φίλος (ή μήπως υπηρέτης;) της γειτονικής Χώρας.

Ο άεθνος, ο άθρησκος και ανεπάγγελτος αυτός τύπος, η απόλυτη προσωποποίηση της οικογενειοκρατίας, η αποθέωση της πολιτικής ανεκδοτολογίας για άτομα με μειωμένη νοητική ευφυΐα, το μαμόθρεφτο της Μάργκαρετ, όταν τελικά δεν χορεύει ζεϊμπέκικα με τους Τούρκους παριστάνει τον κηπουρό, φυτεύοντας δεντράκια. Μπορεί η συγκυβέρνηση του μνημονίου να του έχει δώσει συγχωροχάρτι, όμως τον διαβεβαιώνουμε ότι το σκαμνί τον περιμένει για τα εγκλήματά του σε βάρος του Ελληνικού Έθνους, στο οποίο μπορεί να ανήκει κατά 25%  αλλά συνειδησιακά είναι σίγουρα στο 0%. Τον διαβεβαιώνουμε, επίσης, ότι το επιχείρημα «απαλλάσσεται λόγω βλακείας» δεν ισχύει στην περίπτωσή του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Παρατηρώντας το βίντεο, βλέπουμε ότι ο Τζέφρυ φυτεύει το δεντράκι μαζί με την γλάστρα. Τα σχόλια περιττεύουν…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-khpouros-tzefru-futeuei-dentra-sthn-tourkia-…mazi-me-th-glastra#ixzz2kSTxCHU8

Comments Off on Ο κηπουρός Τζέφρυ φυτεύει δέντρα στην Τουρκία …μαζί με τη γλάστρα! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.