Ο Μαοϊκός Τατούλης απαιτεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Ο γνωστός για την πολιτική του «συνέπεια» περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος στα γεγονότα της Κυριακής στον Μελιγαλά έκανε την εξής δήλωση: «Ο Μελιγαλάς, η Ιστορία και οι νεκροί μας, ανήκουν στην Πελοπόννησο και όχι σε κάποιους Χρυσαυγίτες που περιφέρουν τους τραμπουκισμούς τους, λες κι η Χώρα είναι γήπεδο κι αυτοί Χουλιγκάνοι. Οι αστυνομικές δυνάμεις και η δικαιοσύνη πρέπει να εγγυηθούν άμεσα την τήρηση του νόμου».

Τα λόγια αυτά είναι πραγματικά κατάπτυστα όταν προέρχονται από τον συγκεκριμένο πολιτικάντη. Ο προερχόμενος από το ακραίο Μαοϊκό ΕΚΚΕ (Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος) ας σιωπήσει και ας μην προκαλεί ύβρη, υποστηρίζοντας ότι οι δολοφονηθέντες Έλληνες στον Μελιγαλά, από τα Καθάρματα του Βελουχιώτη και του Μπελογιάννη, είναι «οι νεκροί μας». Αυτούς τους νεκρούς, τους σφαγιασθέντες δηλαδή, δεν μπορεί να τους πιάνει στο στόμα του κάποιος «παλάτζας» της πολιτικής, ο οποίος στα νιάτα του ανήκε σ’ ένα κόμμα που φώναζε «ΕΑΜ – ΕΛΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ».

Ο γυρολόγος αυτός της πολιτικής σκηνής, που από την «μεγάλη πορεία» από το ΕΚΚΕ στη ΝΔ αυτό που του έμεινε ανέπαφο είναι ο εθνομηδενισμός, αν θεωρεί ότι η Χώρα έγινε «γήπεδο» ίσως να το νομίζει, λόγω της μεταγραφής του από την άκρα αριστερά στον φιλελευθερισμό, με «αντίτιμο» το οποίο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Ναι, οι δολοφονηθέντες Έλληνες Πατριώτες στον Μελιγαλά (και όχι μόνο) ανήκουν στην Ιστορία, στην Ελλάδα και όχι στους πρώην (;) μπολσεβίκους και νυν οπαδούς της καπιταλιστικής ασύδοτης οικονομίας. Γι’ αυτό ο θρασύς Τατούλης ας μην τους ξαναπιάσει στο στόμα του, γιατί εξευτελίζεται ακόμη περισσότερο.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο πιστός υπηρέτης του καθεστώτος, καθώς ζήτησε ξεκάθαρα να τεθεί εκτός νόμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ενθυμούμενος προφανώς το σταλινικό – μαοϊκό παρελθόν του, πρέπει «να την είδε» ως νέος Βισίνσκι (ο περιβόητος εισαγγελέας των γνωστών δικών της Μόσχας τη δεκαετία του 1930), ο οποίος θα κατακεραυνώσει αμείλικτα τους κατηγορουμένους. Δεν γνωρίζουμε αν οι κρυφοί πόθοι του Τατούλη μπορεί να φτάνουν μέχρι τον πυροβολισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού, όπως έκανε η σοβιετική ΝΚVD.

Ας προστεθεί, επομένως, κι αυτός στη μακρά λίστα εκείνων που αδυνατούν να μας αντιμετωπίσουν ιδεολογικά και πολιτικά και ζητούν, χωρίς κανένα πρόσχημα πλέον, την κρατική καταστολή. Η πρόταση, βεβαίως, του εν λόγω γυρολόγου πολιτικάντη είναι για τα σκουπίδια, αλλά ας γνωρίζει ότι τόσο αυτός όσο και το σινάφι του βρίσκονται ήδη εκτός νόμου, εις  ό,τι αφορά ένα πολύ ανώτερο επίπεδο: Εθνικό, Κοινωνικό, Ηθικό. Οι εκπρόσωποι των κομματικών κατασκευασμάτων που κατέστρεψαν τη Χώρα, οι πρόθυμοι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, είναι ήδη ένοχοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού και αυτό είναι μια πραγματικότητα πολύ πιο ισχυρή και ανθεκτική από τις κατά καιρούς ανέντιμες, άνομες και ασόβαρες «προτάσεις των διαφόρων υπαλλήλων του Καθεστώτος».

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-maoikos-tatoulhs-apaitei-na-tethei-ektos-nomou-h-chrush-augh#.UjiRpdLwmCg#ixzz2fAkCPqKY

Comments Off on Ο Μαοϊκός Τατούλης απαιτεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.