Ο «Μπάμπης» προκαλεί τους Έλληνες: Προεκλογικά λέμε ότι θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ – Μετεκλογικά θα σας τα πάρουμε όλα!

Ο «Μπάμπης» προκαλεί τους Έλληνες: Προεκλογικά λέμε ότι θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ - Μετεκλογικά θα σας τα πάρουμε όλα!

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν οι πολιτικάντηδες της Ν.Δ, στην προσπάθειά τους να ξεγελάσουν τον κόσμο και να του υφαρπάξουν την ψήφο. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι τα όσα, με απίστευτο θράσος, υποστήριξε ο Χαράλαμπος Αθανασίου γύρω από το καυτό ζήτημα του ΕΝΦΙΑ. Ο άμεσος συνένοχος του Σαμαρά στην σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο τύπος που το όνομά του ακούγεται ολοένα και σε περισσότερες «περίεργες» υποθέσεις, υποστήριξε (δίχως να αισχύνεται) τα εξής: « Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ θα ομολογήσω και εγώ ότι ο πρώτος σχεδιασμός του ΕΝΦΙΑ δεν ήταν ότι το καλύτερο. Όμως, η προοπτική είναι αμέσως μετά τις εκλογές η Ν.Δ να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ γύρω στο 35% με 40%».

Είναι πραγματικά απίστευτο το θράσος που διακατέχει τον συνομιλητή και πρόθυμο μεταφορέα των ανήθικων και παράνομων εντολών του Σαμαρά προς τον «Παναθηναϊκάκια» Ντογιάκο. Και αυτό το θράσος σχολιάστηκε καταλλήλως, σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στο διαδίκτυο, από αρκετούς ταλαιπωρημένους από τη λαίλαπα του ΕΝΦΙΑ, Έλληνες. Αυτός ο αναιδής τύπος ζητάει την ψήφο τώρα για να πράξει, δήθεν, μετά τις εκλογές κάτι που θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί ήδη. Γιατί, τα όσα υπόσχεται ο Αθανασίου και ο κομματικός του προϊστάμενος για τον ΕΝΦΙΑ δεν τα έχουν εφαρμόσει, μέχρι τώρα, για να πάνε και με καλή μαρτυρία στις εκλογές; Απλούστατα, είναι τεράστιοι πολιτικοί απατεώνες, οι οποίοι δεν διστάζουν να πουν τα πιο χοντρά ψέματα για να περισώσουν ό,τι μπορούν από τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mpamphs-prokalei-tous-ellhnes-proeklogika-leme-oti-tha-meiwsoume-ton-enfi#ixzz3P10BJYQq

Comments Off on Ο «Μπάμπης» προκαλεί τους Έλληνες: Προεκλογικά λέμε ότι θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ – Μετεκλογικά θα σας τα πάρουμε όλα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.