“Ο Ξηρός με ασύλληπτος “πυρήνες”, ετοιμάζει μεγάλο τρομοκρατικό κτύπημα”

xiros large 2_4

Mεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα ετοιμάζει μαζί με ασύλληπτους «πυρήνες», ο Χριστόδουλος Ξηρός ο οποίος κρύβεται σε σπίτι στην Αττική σύμφωνα με την αποκάλυψη αξιωματικού της αστυνομίας που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Μάλιστα, η ίδια πηγή δήλωσε ότι οι τρομοκράτες διαθέτουν την επιχειρησιακή δύναμη για να το πραγματοποιήσουν και ίσως επιλέξουν ανθρώπινο στόχο.

Οι αποκαλύψεις αυτές είναι ενδεικτικές της κατάστασης κόκκινου συναγερμού στην οποία βρίσκεται η αντιτρομοκρατική για να συλλάβει τον αδίστακτο τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη και παράλληλα να αποτρέψει μία νέα επίθεση.

Την ίδια ώρα, ο Σάββας Ξηρός, με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», εκθέτει ακόμη περισσότερο τους υπευθύνους των φυλακών, για το καθεστώς εύνοιας που είχαν παραχωρήσει στον αδελφό του Χριστόδουλο.

«Και αυτό ήταν που είχε ζητήσει. Να μπορεί να έρχεται σε επαφή με κάποιους ανθρώπους για να συζητήσει, να ανταλλάξει απόψεις για την πολιτική και για τη σημερινή κατάσταση. Γι΄αυτό του είχε επιτραπεί να πηγαίνει και σε κάποιες άλλες πτέρυγες», είπε.

Φυσικά ο δολοφόνος της 17 Νοέμβρη, δεν αντάλλασσε πολιτικές απόψεις, αλλά σχεδίαζε μεθοδικά την απόδρασή του με τους Πυρήνες και τις επόμενες κινήσεις που θα έκανε μαζί με ασύλληπτους τρομοκράτες.

«Τίποτα μέσα στη φυλακή δεν γίνεται στα κρυφά. Υπάρχουν τέτοια μέσα και δίκτυο καταδοτών ώστε να γνωρίζουν τα πάντα. Δεν γίνονται στη φυλακή πράγματα για τα οποία να πέφτουν από τα σύννεφα οι υπεύθυνοι. Αν γινόταν τέτοιες συζητήσεις, σίγουρα θα το ήξεραν», τόνισε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments Off on “Ο Ξηρός με ασύλληπτος “πυρήνες”, ετοιμάζει μεγάλο τρομοκρατικό κτύπημα”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.