Ο πανικός του συστήματος και οι “δημοκρατικές” εντολές αποκλεισμού των Εθνικιστών στον Πειραιά

Ο πανικός του συστήματος και οι “δημοκρατικές” εντολές αποκλεισμού των Εθνικιστών στον Πειραιά

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Κυριακή 31 Αυγούστου, ώρα 11.00 περίπου. Δυο ώρες πριν την ορκωμοσία των εκλεγέντων δημοτικών αρχόντων. Έξωθεν του Δημοτικού Θεάτρου, η «παρεούλα» του περιφερόμενου θιάσου των υβριστών του Εθνικιστικού Κινήματος. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις γύρω από τον ευρύτερο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου και σε διάφορα σημεία της περιοχής. 

Λίγα μέτρα πιο πέρα, στον πεζόδρομο της Εκκλησίας του Αγ. Κωνσταντίνου, εκατοντάδες οπαδοί και φίλοι της «Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά » αναμένουν την άφιξη του εκλεγέντος Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού και παράνομα προφυλακισθέντος Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νικολάου Κούζηλου.

Ξαφνικά, διμοιρίες ΜΑΤ προσεγγίζουν το σημείο και παρατάσσονται στις δυο πλευρές-άκρες του πεζοδρόμου. Η μοναδική λογική σκέψη είναι ότι φυλάσσουν τα γραφεία του Κόμματος της Χρυσής Αυγής από τυχόν επιθέσεις. Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα είναι άλλη. Το σύστημα, για μια ακόμη φορά, τελεί σε πλήρη πανικό. Τα ΜΑΤ απαγορεύουν στους οπαδούς να… κινούνται ελεύθερα! Έτσι απλά, έτσι «δημοκρατικά». Η απάντηση -πάντα ίδια βεβαίως- «εντολές»… Πράγματι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δίνονται «εντολές».

Θα φαίνονται οι οπαδοί της Ελληνικής Αυγής στις κάμερες των καναλιών; Μάλλον, έχουν κουραστεί τα Μ.Μ.Ε. να κάνουν κάθε τόσο «κοπτοραπτική», οπότε, έδωσαν μια «δημοκρατική» εντολή να απαγορευθεί η… κυκλοφορία. Βέβαια, και πάλι το δικό τους λάκκο έσκαψαν, αφού τα συνθήματα της γνήσιας Εθνικιστικής Φωνής των Ελλήνων ταξίδεψαν με τον θαλασσινό αέρα, από την μια άκρη του Πειραιά μέχρι την άλλη και τελικά ακούστηκαν από ψηλά, ακόμη πιο δυνατά από όλους! 

Όσοι σχεδιάζουν να γυρίσουν την Ελλάδα στα χρόνια της τουρκοκρατίας, παριστάνοντας τους σύγχρονους τσιφλικάδες των Μ.Κ.Ο., να γνωρίζουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Είτε τους αρέσει είτε όχι, ο Ελληνικός Λαός γιγαντώνει διαρκώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η χούντα και οι πάσης προελεύσεως πατερίτσες της αυτοεξευτελίζονται και καταρρέουν παταγωδώς μέρα με τη μέρα. Η Ελλάδα θα Νικήσει!  

Υ.Γ. Φυσικά, ήδη συντάσσονται μηνύσεις για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, της παράβασης καθήκοντος και της παρότρυνσης υφισταμένων κ.λ.π. εναντίον παντός υπευθύνου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-panikos-tou-susthmatos-kai-oi-dhmokratikes-entoles-apokleismou-twn-ethnik#ixzz3C3ck2cO8

Comments Off on Ο πανικός του συστήματος και οι “δημοκρατικές” εντολές αποκλεισμού των Εθνικιστών στον Πειραιά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.