Ο “περίπατος” της οδού Πανεπιστημίου και η Πλατεία Βικτωρίας

Ο “περίπατος” της οδού Πανεπιστημίου και η Πλατεία Βικτωρίας

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία της πόλεως δημιουργούνται από τον περίφημο “περίπατο” μέσα στα πλαίσια του οποίου απαγορεύτηκε η κυκλοφορία αυτοκινήτων στην Οδό Πανεπιστημίου!

Εκτός τόπου και χρόνου ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ τόνισε μεταξύ άλλων ότι το συγκεκριμένο έργο ήταν ανέκαθεν στα προεκλογικά προγράμματα των υποψήφιων δημάρχων, αλλά κανείς δεν είχε το σθένος να το κάνει πράξη γιατί «δεν ήθελε να τον βλαστημάνε».

«Δεν αλλάζει η Αθήνα με ένα μαγικό ραβδί. Δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον βλαστημάνε για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι άνθρωποι. Και εγώ θα βλαστημούσα τον Δήμαρχο. Η αλήθεια είναι ότι αν θέλουμε πραγματικά η Αθήνα ν’ αλλάξει θα πρέπει να βγούμε μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

Είναι προφανές ότι ο Κώστας Μπακογιάννης, ο δήμαρχος Αθηναίων της ΝΔ, είναι εκτός τόπου και χρόνου και αδιαφορεί πλήρως για το τι θέλουν και το τι είναι χρήσιμο στους πολίτες.

Ονειρεύεται ρομαντικούς περιπάτους στην Πανεπιστημίου, η οποία καταλήγει στα συντριβάνια της Πλατείας Ομονοίας με τους Ασιάτες και Αφρικανούς, που φωτογραφίζονται και λιάζονται κυριολεκτικά όπως έλεγε πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ! Και τα χειρότερα δεν σταματούν εκεί… Λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω, είναι η Πλατεία Βικτωρίας με τα τσαντίρια λαθρομεταναστών και τους Έλληνες κλειδωμένους στα σπίτια τους.

Αυτή την Ελλάδα θέλουν, αυτήν την Αθήνα θέλουν και όσοι δεν τα θέλουν όλα αυτά, πρέπει να αποφασίσουν να αντιδράσουν.

Comments Off on Ο “περίπατος” της οδού Πανεπιστημίου και η Πλατεία Βικτωρίας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.