Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ξεφτιλίζει τους Μπουμπούκους: Το εμβόλιο παρέχει σημαντικά λιγότερη προστασία απ’ ότι περιμέναμε!


«Προστατεύουν και τα 4 εμβόλια 85 με 90 % και για το καινούριο στέλεχος Δέλτα αλλά και για σοβαρή νόσηση ή απώλεια ζωής», μας βεβαίωνε προ ημερών ο «ειδικός» (υγειονομικό άλλοθι της χούντας Μητσοτάκη…) Γραβάνης. Ανάλογα παραμύθια έλεγαν -και συνεχίζουν να λένε!- και οι υπουργάρες, με πρώτο και καλύτερο τον ξακουστό Μπουμπούκο! Αλλά, τι κρίμα, τους άδειασε επισήμως ένα από τ’ αφεντικά τους!


«Το εμβόλιο της Pfizer προστατεύει μόνο  κατά 64% και παρέχει σημαντικά λιγότερη προστασία από ότι ήλπιζαν οι υγειονομικές αρχές. Όποιος ήλπιζε ότι μόνο τα εμβόλια θα λύσουν το πρόβλημα, αυτό δεν ισχύει», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένετ, στη χώρα που έχει ήδη εμβολιαστεί πλήρως το 61% του πληθυσμού, χωρίς όμως –όπως αποδεικνύεται!- να προστατεύεται επαρκώς από τον ιό!

Λέτε να τον βγάλουν κι αυτόν… ψεκασμένο;

Comments Off on Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ξεφτιλίζει τους Μπουμπούκους: Το εμβόλιο παρέχει σημαντικά λιγότερη προστασία απ’ ότι περιμέναμε!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.